vineri 21 ianuarie 5:17 PM

Abonare la google news

Și-a găsit sfârșitul în timp ce mergea la serviciu! Un bărbat de 51 de ani, pădurar, a murit în această dimineață


În acestă dimineaţă, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un autoturism este răsturnat într-un canal din extravilanul comunei Sadova.


Un trecător a fost cel care a alertat autoritățile. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că autoturismul era răsturnat în canalul din extravilanul comunei Sadova, la aproximativ 100 de m de strada Mănăstirii.

De asemenea, la faţa locului au intervenit şi pompierii din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet, cu o autospecială de descarcerare, pentru scoaterea autoturismului din canal, precum şi un echipaj din cadul S.A.J. Dolj. Bărbatul, de 51 de ani, din comuna Călăraşi, era din păcate fără suflare.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Cancan.ro