Și-a dat foc singur cu benzină, iar acum este în stare gravă la Iași!

Un bărbat din Iași, în vârstă de 43 de ani, și-a dat foc cu benzină, fiind băut! El a ajuns apoi la Spitalul de Urgență cu arsuri grave!

Bărbatul din localitatea Bogdăneşti, comuna Horleşti, a decis să-și dea foc cu benzină, astfel că acum are arsuri pe aproape 20% din suprafața corpului!

El a fost internat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, după ce a suferit și arsuri de căi aeriene, notează Agerpres.

Citeste si:  Un șofer beat a încercat să-i păcălească pe polițiștii suceveni care l-au tras pe dreapta. Metoda lui i-a adus porecla de “Cenușăreasa” cu BMW

Un bărbat și-a dat foc în centrul Moscovei, în timpul protestelor anti Kremlin

Un bărbat și-a dat foc recent în centrul Moscovei, după ce s-a stropit cu un lichid inflamabil. Cetățeanul rus a fost dus la spital în scurt timp. Gestul extrem a avut loc în timp ce mii de oameni erau adunați în Moscova pentru a cere eliberarea lui Aleksei Navalnîi.

Ofițerii și trecătorii au stins imediat focul

Ofițerii și trecătorii au stins focul în câteva momente, a declarat poliția din Moscova, potrivit Reuters. Polițiștii au spus că motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest par personale.

Citeste si:  Uniunea Europeană vrea să interzică maşinile pe benzină, motorină şi GPL, până în 2025

Un bărbat din Botoșani și-a dat foc la casă, după ce logodnica l-a părăsit înainte de Crăciun

Un bărbat din Botoșani și-a dat foc la casă, după ce logodnica l-a părăsit în prag de sărbători. Cel mai probabil, el intenționa să-și pună capăt zilelor în acest mod.

În vârstă de 29 de ani, tânărul locuiește singur, într-o casă din satul Băiceni, județul Botoșani. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, s-a despărțit de partenera lui, cu care avea o relație de mai mult timp.

Citeste si:  Un bărbat s-a stropit cu benzină și a încercat să își dea foc în fața Ministerul Muncii

Pentru a uita de necaz, în ziua de Ajun, bărbatul a consumat alcool în toate barurile din sat. Ajuns acasă, a turnat benzină pe verandă și a aprins-o cu o țigară. Un vecin a observat flăcările și a sunat imediat la 112.

Sursa: Gandul

 6 total views