2 iunie 3:06 PM

Abonare la google news

Show marca Șumudică! Dat ca sigur la CFR, antrenorul își pune poză îmbrăcat în arab

Marius Șumudică a devenit din nou cel mai căutat antrenor român, la acest moment. Se anunță aproape sigură trecerea sa la campioana CFR, cu staff, cu strategie, cu salarii și obiective.

După modelul deja brevetat în episodul cu Șumudică la FCSB, antrenorul e și de data asta doar la o semnătură de a sta pe banca CFR-ului. Doar că spre deosebire de Gigi Becali, care îl anunța ca și instalat, oficialii din Gruia păstrează tăcerea totală.

”Sunt un antrenor liber de contract!”

La fel ca și data trecută, Șumudică preferă să păstreze în continuare suspansul. Mâine este ziua decisivă, iar până atunci evită să recunoască ceva, în primă instanță. ”Nu am ce să spun atâta timp cât sunt un antrenor liber de contract”, este declarația pe care tocmai a făcut-o antrenorul în exclusivitate pentru Playsport.

Însă chiar cu câteva minute înainte, Marius Șumudică tocmai ce a făcut o ”aroganță”: și-a schimbat poza de profil de la Whatsapp, cu o fotografie în care este îmbrăcat în… haine arăbești!
”Și dacă am schimbat-o, ce? Sunt cumva în fundul gol?”, a fost răspunsul marca Șumudică la întrebarea dacă este cumva vreun semn sau vreun mesaj de interpretat.

A recunoscut negocierile cu Al Shabab

În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică a recunoscut că este în negocieri cu fosta sa echipă Al Shabab, din Arabia Saudită, pe care a mai antrenat-o între 2018 și 2019.

Într-o lună, o lună și ceva, sper să fiu pe teren cu cronometrul în mână, cu fluierul în gură. Nu-mi doresc în România, vreau o echipă să mă bat la trofee.Partea financiară este mult superioară, indiferent pe unde am trecut sunt respectat, sunt oprit de oameni să facă fotografii cu mine. Oferta e din Arabia Saudită”, a declarat Marius Șumudică, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”.

Citeste articolul pe PlaySport