5 august 12:30 PM

Abonare la google news

Şezlonguri amplasate ilegal pe plajele lărgite din Mamaia. Directorul ABADL: „Se verifică” VIDEO

Plajele din Mamaia vor fi verificate în aceste zile de echipe mixte formate din inspectori ai Administraţiei bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), poliţişti, inspectori ANAF-Antifraudă şi jandarmi. Vor fi verificate mai ales porţinile noi de plaje care nu pot face obiectul activităţilor economice. 

„Se verifică legalitatea de pe aceste plaje, inclusiv posibilitatea ca ele să fie ocupate abuziv cu şezlonguri”, a declarat Paul Cononov, directorul ABADL. El a acordat interviuri presei chiar pe o plajă lărgită având pe fundal zoneîn care operatorii economici au instalat şezlonguri în ciuda interdicţiilor.

„Pe această plajă (plajele noi n.red.) au acces toţi cetăţenii în mod liber şi nimeni nu poate percepe o taxă pe acestă plajă nouă. Cine face acest lucru, o face ilegal”, a mai spun Paul Cononov.

Rezultatele controalelor vor fi comunicate ulterior.

De la începutul sezonului, ABADL, administratorul plajelor de pe litoralul românesc, a dat amenzi de aproape 3 milioane de lei.

Citeşte şi: 

 Ruinele vechii Cetăţi Tomis, ascunse în mare, pot fi admirate de turişti

Cum au ajuns zeci de tone de peşte toxic şi stricat în farfuriile românilor. „Îl spălau cu oţet şi-l vindeau ca proaspăt”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul