2 iunie 11:00 PM

Abonare la google news

Serena Williams, reacție de milioane după thrillerul cu Mihaela Buzărnescu de la Roland Garros! A caracterizat-o pe româncă într-un mod neașteptat

Serena Williams (SUA, 8 WTA) a avut o reacție plină de fair-play la finalul thrillerului cu Mihaela Buzărnescu (România, 174 WTA), scor 6-3, 5-7, 6-1 în turul 2 la Roland Garros! 

Serena Williams (39 de ani) a răsuflat ușurată la capătul unui meci în care a fost pusă la grea încercare de Mihaela Buzărnescu (33 de ani)! Întrebată cum a fost partida, la interviul acordat pe teren, Serena a ținut să îi caracterizeze jocul româncei.

Serena, deținătoare a 23 de titluri de Grand Slam, a avut cuvinte flatante la adresa româncei! Totodată, Williams a fost numai un zâmbet după ce a învins-o pe eleva lui Mihai Buzărnescu și a obținut calificarea în turul 3 la Roland Garros!

Serena Williams, reacția superbă după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu la Roland Garros: „Simțeam că trimite loviturile câștigătoare una după alta”

Serena Williams a avut o reacție plină de fair-play după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în turul 2 la Roland Garros: „A fost o luptă pe cinste! Ea a jucat bine, eu am jucat de asemenea bine. Simțeam cum trimite loviturile câștigătoare una după alta, punctele erau atât de lungi! A fost distractiv! Întotdeauna e frumos când iubești ceea ce faci și poți zâmbi pe teren! Ceea ce mi se întâmplă destul de rar! Îmi iubesc meseria, dar nu zâmbesc prea des pe terenul de tenis! Sunt bucuroasă că mă aflu aici!”, a spus Serena la final.

Mihaela Buzărnescu a reușit mai multe faze splendide, realizând 25 de lovituri direct câștigătoare în total, cu doar una mai puțin decât Serena! O astfel de minge a fost trimisă de Miki chiar la minge de set, în actul al doilea! Execuția de rever fabuloasă a româncei a lăsat-o fără reacție pe Serena. De partea cealaltă, campioana din SUA a câștigat un raliu care a rdicat în picioare spectatorii de pe arena Philippe Chatrier, apoi și-a cerut scuze în fața Mihaelei Buzărnescu.

Citeste articolul pe ProSport