Abonare la google news

Şerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotaşilor. „Mă întorc acolo de unde am început”

Şerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotaşilor, însă va avea un rol nou din următorul sezon care începe în toamnă.

Pentru că a renunţat la postul de prezentator, Huidu se va ocupa de partea de creaţie a emisiunii începând din septembrie, a anunţat Prima TV, conform Paginademedia.

Şerban Huidu nu va mai prezenta Cronica Cârcotaşilor. Mesajul realizatorului TV

„Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotaşilor este mai mult decât copilul meu de suflet.

Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul.

Apoi, în 2015, când am revenit la prezentarea emisiunii, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase şi soluţiile de înlocuire nu funcţionau corespunzător.

Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, a precizat Şerban Huidu, conform sursei citate.

Citeşte şi: Giulia Anghelescu, detalii intime din căsnicia cu Vlad Huidu. „A fost dificil și dureros”

De asemenea, din 1 septembrie, echipa Cronica Cârcotaşilor revine pe platourile de filmare cu „noi surprize”. În echipă va fi cooptată o altă „bebeluşă” deoarece Cristina Zegan va naşte.

„Revenim pe 1 septembrie pe platourile de filmare. Cu o bebeluşă nouă. Cristina va naşte în septembrie şi trebuie cineva să îi ia locul. Şi nu e singura surpriză”, a mai spus Şerban Huidu.

Sezonul cu numărul 43 a început pe 2 februarie şi s-a încheiat în mai, fiind cel mai lung din istoria producţiei. Alături de Huidu, emisiunea era prezentată de Dezbrăcatu’ (Codruţ Kegheş) şi Ioana Petric.

Citeşte şi: Lovitură TERIBILĂ primită de Şerban Huidu în INSTANŢĂ. Sentinţă DURĂ în dosarul prezentatorului TV

Citeste articolul pe RomaniaTV