vineri 3 decembrie 12:21 PM

Abonare la google news

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe nu scapă de formații din Turcia! Un nou adversar din această țară în drumul spre fazele finale din EuroCup Women


Tot o formație din Turcia apare in drumul celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana României, spre fazele superioare ale celei de-a doua competitii continentale intercluburi la baschet feminin.


În acest sezon european, Sepsi SIC mai intâlnise Bellona Kayseri (in turul preliminar al Euroleague Women) și Elazig Il Ozel Idare (în grupa B din EuroCup Women).

Tragerea la sorți efectuată la Munchen a decis ca Sepsi SIC să joace contra echipei Orman Genclik, prima manșă pe 15 decembrie, la Ankara, iar returul pe 22 decembrie, în Sepsi Arena.

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe nu scapă de formații din Turcia! Un nou adversar din această țară în drumul spre fazele finale din EuroCup Women

Optimile de finală se vor juca, de asemenea, in sistem tur-retur, cu manșe programate pe 13 și 20 ianuarie 2022.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este un club de baschet din Sfântu Gheorghe. Clubul a fost înființat în 2006, sub numele de BC Sepsi Sfântu Gheorghe, dar s-a desființat în vara anului 2011.

În anul 2012, clubul s-a reînființat sub actualul nume și a rămas în prima ligă până în prezent. Sepsi Sfântu Gheorghe a devenit de cinci ori campioana României și a câștigat de șase ori Cupa României la baschet feminin.

Care este programul sferturilor de finală în Cupa României?

Duelul FCC Baschet UAV Arad – CSM Satu Mare este capul de afiş al sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin, potrivit trageri la sorţi efectuate duminică, la Bucureşti, a anunţat Federaţia Română de Baschet.

Deţinătoarea trofeului, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, o va întâlni în sferturi pe CST Bv CSU Olimpia Braşov. În alte confruntări din sferturi, CSM Târgovişte va primi replica formaţiei Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, în timp ce CSM Alexandria o va avea ca adversară pe BC Sirius Mureşul Târgu Mureş.

Partidele din prima manşă se vor juca în data de 29 decembrie, pe terenul primelor formaţii, iar meciurile retur vor avea loc pe 5 ianuarie.
Câştigătoarele se vor califica la Final Four al competiţiei, programat pentru 26 şi 27 februarie 2022.

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi CSM Satu Mare au fost calificate direct în sferturile de finală.

Prosport.ro