Abonare la google news

Selena Gomez a lansat o campanie pentru persoanele cu probleme de sănătate mintală

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a lansat campania educaţională „Mental Health 101” împreună cu brand-ul ei de frumuseţe Rare Beauty, informează News.ro.

Gomez le-a scris celor 222 de milioane de fani de pe Instagram că „Mental Health 101” îi este foarte apropiată pentru că ea însăşi s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală. Ea a vorbit prima dată despre bipolaritatea cu care a fost diagnosticată în urmă cu un an, cu Miley Cyrus, într-o serie de live-uri pe Instagram.

Citeste si:  CJSU a eliminat măsura carantinării orașului Timișoara

În septembrie 2019, Selena Gomez a primit McClean Award pentru acţiunile ei de conştientizare privind sănătatea mintală şi a dezvăluit atunci că se luptă cu anxietatea şi depresia.

„Mental Health 101” reprezintă educaţia pe care ea îşi doreşte să o fi primit în anii de şcoală.

Iniţiativa, care coincide cu faptul că mai este Luna de Conştientizare a Sănătăţii Mintale, este dedicată „susţinerii educaţiei privind sănătatea mintală şi încurajării sprijinului financiar pentru mai multe servicii de sănătate mintală şi servicii educaţionale”, a mai spus artista în vârstă de 28 de ani.

Citeste si:  (P) Avancronica meciurilor de azi și cele mai mari cote la Mozzart Bet

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

Citeste articolul pe Stiripesurse