vineri 3 decembrie 11:17 PM

Abonare la google news

Selecționerul României, răvășit după accidentarea gravă suferită de Oana Borș: „A plătit un preț prea mare!”


Adi Vasile este răvășit după accidentarea gravă suferită de Oana Borș! Selecționerul României se așteaptă la ce e mai rău în privința jucătoarei.


Tehnicianul a ținut să felicite Iranul pentru prezența la turneul final, dar nu a putut să treacă peste accidentarea handbalistei de la Baia Mare.

Oana Borș a ieșit cu dureri mari la genunchi, după ce tocmai marcase primul gol în tricoul României.

Adrian Vasile, cu gândul la Oana Borș: „Îi dorim tot binele! Suntem alături de ea!”

Adrian Vasile a subliniat că Oana Borș „a plătit un preț prea mare”, după ce a ieșit pe targă la meciul cu Iran, primul al României la turneul final din Spania.

„Felicit jucătoarele Iranului pentru că au ajuns la acest Campionat Mondial. Să o țineți tot așa, pentru că veți avea de câștigat după acest Mondial. Noi am avut un obiectiv foarte clar, acela de a câștiga meciul și a trebuit să ne îndeplinim sarcinile de la antrenamente. Al doilea obiectiv a fost ca toată lumea să fie sănătoasă, dar din păcate, am avut o accidentare majoră a unei jucătoare care a și marcat primul ei gol la națională. Cred că a plătit un preț prea mare pentru asta”, a spus Adi Vasile, conform Digi Sport.

Selecționerul României a vorbit apoi despre situația Oanei Borș: „A plecat deja la spital, dar din experiența noastră, asemenea momente nu se termină cu ceva norocos. Sunt mereu lucruri de îmbunătățit, însă gândul nostru este acum să fim alături de Oana Borș, îi dorim tot binele și suntem alături de ea”.

Prosport.ro