Abonare la google news

Șeful CJ Vrancea a BĂTUT PALMA cu ministrul Sănătății: începe construcția unui nou spital județean

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, anunţă că a avut duminică o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, subiectul principal al discuţiei fiind construirea unui nou spital judeţean, conform Agerpres.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Cătălin Toma, spitalul judeţean are toate şansele de realizare, urmând să înceapă proiectarea tehnică: „Astăzi am avut o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, dr. Ioana Mihăilă, pe marginea proiectului viitorului spital judeţean de la Focşani, care are toate şansele de realizare. Am discutat etapele succesive implementării proiectului şi suntem pregătiţi să dăm drumul la proiectarea tehnică. Totodată, am insistat ca administraţia judeţeană să fie autoritate contractantă pentru infrastructura medicală pe care Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă o va finanţa. Consider discuţiile de astăzi extrem de constructive şi aştept de la Guvernul României o susţinere maximă!”

Ministrul Sănătăţii mai are programată duminică o întâlnire cu medicii de familie din judeţul Vrancea la sediul Instituţiei Prefectului, apoi va vizita centrul mobil de vaccinare din comuna Dumbrăveni şi Spitalul de Psihiatrie Cronici din localitate.

Citeste articolul pe Stiripesurse