Abonare la google news

Șefii lui Dinamo, acuzați pentru scandalul cocaina provocat de Magaye Gueye: „Nu mi-a venit să cred, am zis că e o glumă!”

Cristi Pulhac este convins că cei din conducerea lui Dinamo sunt vinovați pentru scandalul cocaina, provocat de Magaye Gueye. Fostul fundaș din Ștefan cel Mare spune că nu s-ar fi ajuns în această situație dacă atacantul senegalez ar fi fost pedepsit încă de la primul derapaj.

După o perioadă de relativă liniște, Dinamo reîncepe să trăiască periculos. Jerry Gane și compania nu au mai cunoscut victoria în campionat de șase etape, iar clubul începe să tremure, deși suporterii sunt aproape să obțină suma necesară asigurării licenței.

Mai mult, Ciprian Marica a detonat o adevărată bombă. Pablo Cortacero l-a sunat și își anunță revenirea la Dinamo.

Șefii lui Dinamo, acuzați pentru scandalul cocaina provocat de Magaye Gueye: „Nu mi-a venit să cred, am zis că e o glumă!”

În tot acest context, Magaye Gueye a provocat un adevărat scandal la club. A fost depistat pozitiv cu cocaină, iar colegii nu îl mai vor în vestiar.

Cristi Pulhac pune tunurile pe cei care conduc clubul. Fostul fundaș este sigur că nu s-ar fi ajuns aici dacă răul ar fi fost tăiat din rădăcină:

„Se vede lipsa de organizare, pentru că eu ştiu că atunci când se aducea un jucător, păi se interesau de el. Erau interesaţi de viaţa lor personală şi atunci ar trebui investigat mult mai bine ca să nu se mai ajungă în situaţii de genul ăsta. Când am deschis ziarele şi am citit, nu mi-a venit să cred. Am zis ca e o glumă.

În primul rând, dacă eram antrenor, nu l-am mai fi primit după escapada de la munte, pentru că şi aşa trec printr-o perioada proastă. Putea fi evitată situaţia asta dacă luau măsuri din prima.

Pentru că genul ăsta de persoană care a venit în România şi, mă rog, care spunea în video că nu-l interesează situaţia clubului, nu cred că mai merită să mai stea la echipă”, a declarat Cristi Pulhac pentru Antena Sport.

Cristi Pulhac a fost implicat într-un scandal uriaș, la rândul lui, în urmă cu 16 ani. Atunci, împreună cu Gabi Torje și Adrian Ropotan, a fost filmat în timp ce cânta „Steaua e numai una” la o petrecere. Pulhac spune că și-a învățat lecția:

„De ce trebuie sa suferim tot timpul noi, jucătorii români?! Cei străini mai tot timpul au fost aşa mai sus decât noi, mai protejaţi. În orice ţară, în care am plecat şi am jucat, jucătorii străini erau pe planul doi.

Nu cred că e cineva uşă de biserică. Poţi să consumi alcool şi în familie, şi de sărbători, fumatul la fel. Erau unii care fumau şi alergau mai mult decât cei care nu fumau.

Eu când am făcut o greşeală, nu a căzut totul pe mine, pe numele meu. A căzut pe întreg clubul şi trebuie să îţi asumi treaba asta. Adică, nu eşti doar tu, persoana fizică. Faci parte dintr-un colectiv. Dintr-un brand în primul rând şi brand-ul ăla te-a scos în faţă. Brandul cade primul”, a mai spus Pulhac.

Magaye Gueye le cerea bani colegilor, care au ajuns să îl refuze

ProSport a aflat amănunte uluitoare despre atacantul lui Jerry Gane, în timp ce jucătorii lui Dinamo și-au dat foarte repede seama cu ce fel de om au de-a face în vestiar și începuseră să îl evite destul de mult în ultimul timp.

Surse din vestiarul lui Dinamo ne-au făcut dezvăluit lucruri incredibile despre atacantul lui Jerry Gane. „Magaye și-a intrat repede în rol în vestiar și a început să ceară încă de când a venit la Dinamo diferite sume de bani împrumut de la colegii săi. Nimeni nu înțelegea ce tot face cu banii, dar a părut dubios de la început”.

Citeste articolul pe ProSport