Abonare la google news

Şef de la Serviciul de Permise, ridicat de DNA şi dus la audieri

Şef de la Permise, ridicat de DNA la două săptămâni după ce a fost pus în funcţie. Este vorba despre inspectorul principal de poliție Andrei Viorel Donciu, fost șef la structura similară din Maramureș.

Şef de la Permise, ridicat de DNA la două săptămâni după ce a fost pus în funcţie

Citeşte şi Sume uriașe încasate de șeful de la Permise Auto Suceava. Primea mită și 20.000 de euro pe zi

Citeste si:  Tragedie în Prahova! Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de Poliție!

Bărbatul a fost ridicat de DNA miercuri dimineaţă, şi audiat într-un dosar instrumentat de procurorii din Cluj-Napoca.

Andrei Viorel Donciu a fost împuternicit pe o perioadă de trei luni de zile la conducerea Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava, începând cu data de 24 martie, după ce subcomisarul Alexandru Duțuc și-a dat demisia, potrivit stirileprotv.ro. 

Fostul şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări Suceava a fost arestat, fiind acuzat de coordonarea ”fabricii de permise”, o grupare infracțională care elibera ilegal premise auto.

Citeste si:  Competiția Car of the Year și-a desemnat câștigătorul din 2021

Reamintim că nouă polițiști și cinci complici au fost arestați în urma descinderilor din noiembrie 2020 în dosarul ”fabricii de permise” de la Suceava, care a obținut milioane de euro din eliberarea ilegală de premise auto.

La percheziții au fost descoperite peste 1,2 milioane de euro și 800.000 de lei, care erau ținuți inclusiv în geamantane și ligheane, ceasuri de lux și bijuterii, opt mașini de lux și alte bunuri.

Citeste si:  Neversea a anunțat primii artiști pentru ediția 2021 a festivalului

Polițiștii cereau, potrivit procurorilor DNA, și 6.000 de euro pentru trecerea probei teoretice. Cea mai mare parte a mitei se ducea la șeful Serviciului Permise Auto, comisarul șef Radu Obreja încasând și câte 20.000 de euro pe zi.

Citeşte şi Şef Birou Permise, prins băut la volan: Nu credeam că de la trei sticle de cidru voi fi afectat

Citeste articolul pe RomaniaTV

 14 total views