miercuri 8 decembrie 6:48 PM

Abonare la google news

Ședință-șoc la Dinamo: întâlnire secretă la sediul firmei lui Răzvan Zăvăleanu între finanțatorii echipei, în frunte cu Nicolae Badea, liderii DDB și Mircea Rednic! Aici se decide viitorul „câinilor”


Viitorul lui Dinamo se decide în această seară! Continuă Mircea Rednic la Dinamo? Pleacă jucătorii români din echipă? Rămâne Iuliu Mureșan în continuare? Totul se decide în această seară de la ora 19:00! ProSport vă prezintă mai jos toate detaliile celei mai importante întâlniri dinamoviste din ultimii 15 ani! Nicolae Badea și o parte dintre suporterii cotizanți vor ca Mircea Rednic să continue! Zăvăleanu, Mureșan și liderii vestiarului vor ca ”Puriul” să fie îndepărtat. Toți vor participa la întâlnire și vor ieși doar după ce viitorul ”câinilor” va fi clar. Cu sau fără Mircea Rednic la conducerea echipei!


Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, iar suflarea dinamovistă nu mai suportă umilințe de genul înfrângerii cu ”lanterna roșie”, Clinceni, scor 0-1. Unul dintre principalele motive ale lipsei de performanță este ruptura dintre antrenorul Mircea Rednic și liderii vestiarului dinamovist.

Ședință de urgență la Dinamo. Se adună toți capii

”Puriul” este unul dintre cei mai bine cotați antrenori români, dar cu toate acestea nu reușește să găsească soluția pentru a aduna puncte. A încercat să excludă din lot jucătorii care n-au performat la nivelul așteptărilor, dar rezultatele tot întârzie să apară. 

Deși au dat mâna la început, Mureșan (dreapta) speră să scape de Mircea RednicDeși au dat mâna la început, Mureșan (dreapta) speră să scape de Mircea Rednic

Sursele ProSport susțin că în această seară la ora 19:00 este programată cea mai importantă ședință din cadrul clubului Dinamo din ultimii 15 ani! Astăzi se decide viitorul lui Dinamo! Întâlnirea se va ține la sediul clubului din strada Wilhelm Filderman, zona Nerva Traian. Este în aceeași clădire cu birourile firmei de avocatură ale lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”.

Încearcă Nicolae Badea să îl împace pe Rednic cu jucătorii?

La ședință vor participa antrenorul Mircea Rednic, administratorul special Iuliu Mureșan, administratorul judiciar Răzan Zăvăleanu, reprezentați ai suporterilor DDB, Gheorghe Nițu (poreclit ”Tata Nițu”) și Marian Iuhasz.

Ultimii doi sunt suporteri dinamoviști cu afaceri mari, care de-a lungul ultimilor ani au susținut clubul ori prin donații ori printre contracte de sponsorizare. Greutatea întâlnirii este dată de faptul că la ședință și-a anunțat prezenta și acționarul minoritar Nicolae Badea.

Nicolae Badea este factorul principal de decizie la Dinamo în acest momentNicolae Badea este factorul principal de decizie la Dinamo în acest moment

În mod normal, afaceristul îi cheamă pe toți cei cu care are de discutat la birourile sale de la Computerland. De această dată, va merge personal la sediul clubului.

Badea s-a ocupat în ultima perioadă de insolvența și reorganizarea strategică a clubului astfel încât Dinamo să poată ”respira” din punct de vedere financiar.

Mai mult, milionarul a negociat direct cu Mircea Rednic, dar și cu jucători de genul lui Torje sau Steliano Filip. Astfel, Badea ar putea fi ”pansamentul” care să repare rana dintre Rednic și jucători.

Rednic e susținut de Badea și de o parte din DDB

Una dintre discuțiile importante va fi legată de continuarea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo. Sursele ProSport susțin că Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureșan și jucătorii români vor să scape de ”Puriu”. De partea cealaltă, antrenorul care a câștigat campionatul cu Rapid și Dinamo beneficiază de susținere totală din partea lui Nicolae Badea și o parte a celor din DDB. Și în mijlocul suporterilor cotizanți s-a format o celulă care îi cere plecarea lui Rednic.

Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citește mai mult Poate cumva neobișnuit pentru jurnalismul de sport, Victor și-a făcut ucenicia într-un domeniu total diferit. Primul job l-a avut la 19 ani în cadrul unei companii multinaționale de outsourcing unde a stat până la 23 de ani. Un an mai târziu a fost primit, în probe, la Gazeta Sporturilor … citește mai mult

Prosport.ro