duminică 5 septembrie 10:12 AM

Abonare la google news

Şedinţă la PSD. Social-democraţii decid dacă depun moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu


Biroul Politic Național al PSD se reunește duminică, 5 septembrie 2021, de la ora 12.00, la sediul central al partidului. Surse guvernamentale au anunţat, sâmbătă după-amiază, că social-democrații vor să îi îngroape pe cei de la USR PLUS și AUR, care au depus încă de vineri moțiune de cenzură, dar nu au putut să o înregistreze din cauza boicotului PSD şi PNL în Birourile permanente reunite ale Parlamentului.


Mai mulţi lideri social-democraţi ar vrea ca PSD să depună luni propria moțiune de cenzură.

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a scris sâmbătă, după criticile liderului AUR George Simion privind absența ei de la ședința Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului, că „„Nu particip la mascarade, în general! Nu voi fi niciodata la remorca incompetentilor!”.

„Ce întelegeri sā fac cu cei care patroneazā dezastrul din Bucuresti si din marile orase? Pentru mine si sute de mii de bucuresteni, USR-Plus si Orban înseamnă Nicusor si Clotilde!!!
Adică: dublarea si urmeaza triplarea pretului la transportul public, eliminarea subventiei pentru agentul termic – deci facturi uriase -, gunoaie, sobolani, tântari, mirosuri pestilentiale, lāsarea spitalelor fara finantare, lipsa de pregatire a scolilor pentru noul an de învātamant, abandonarea santierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralargiri, taierea plātilor de supravietuire pentru persoanele cu dizabilitati, blocarea tuturor investitiilor din Capitala, somaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!
Cu cine sa ma aliez? Mofturile cui să le cred si sa le inteleg? Pe ale unora care i-au inselat si pe cei care le-au dat votul? Pe cei care isi bat joc, prin reprezentantii lor, de bucuresteni si de locuitorii marilor orase, unde “au castigat” din soft alegerile? Niciodata! Răul din politica se elimina rand pe rand!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

 

Romaniatv.net