Ședința Consiliului General privind preluarea spitalelor nu s-a mai ținut, marți, din lipsă de cvorum! Cine a boicotat întrunirea!?

Doar consilierii PSD au fost prezenți marți în cadrul Consiliului General, astfel că ședința convocată de social- democrați nu s-a mai ținut, din lipsă de cvorum! PSD a convocat o ședință prin care s-ar fi solicitat trecerea în administrarea Municipalității a patru spitale din Capitală!

Este vorba de preluarea Spitalelor „Grigore Alexandrescu”, Floreasca, de Urgenţe Oftalmologice şi de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

Citeste si:  Ședință de Guvern, luni, la ora 16. Care sunt temele de pe agenda premierului Florin Cîțu

USR, prin Consilierul municipal Cosmin Smighelschi a anunţat că reprezentanţii USR PLUS nu vor participa la ședința de marți!

Și chiar s-au ținut de cuvânt, pentru că ședința nu a mai avut loc, din lispă de cvorum!

Practic, la CGMB s-au prezentat doar cei din PSD!

„Problemele din sănătate nu se rezolvă prin războaie”

„Îi rugăm respectuos pe colegii din PSD să înceapă să facă o opoziție constructivă, legală și cu dezbatere prealabilă a proiectelor.

Citeste si:  Un primar din Alba a murit de COVID. Avea 38 de ani și nicio comorbiditate

Problemele din sănătate nu se rezolvă prin războaie sau demonstrații politice ci prin proiecte discutate în prealabil transparent cu toți factorii implicați”, a anunțat, marți, Cosmin Smighelschi pe Facebook.

Scandal declanșat de finanțarea a patru spitale

Scandalul dintre PSD și celelalte partide care formeazăî majoritatea atât în CGMB cât și la Consiiul Local al sectorului 1 s-a declanșat după ce s-a anunțat că se taie finanțarea pentru spitalele menționate mai sus!

Citeste si:  Cu ochii în patru pe buget. Daniel Dăianu, preşedintele Consiliului Fiscal: "Înlesnirile fiscale din 2020 se vor traduce în 2021 în încasări suplimentare la bugetul public"

Sursa: Gandul

 6 total views