Abonare la google news

Secția 16 de Poliție, ziua și abuzul forțelor de ordine! Bărbat bătut crunt și umilit la interogatoriu! (VIDEO ȘOCANT)

Secția 16 de Poliție, ziua și abuzul forțelor de ordine! Cam așa stau lucrurile, după ce s-a descoperit încă un abuz la această secţie din Capitală. De data aceasta, sunt și dovezi irefutabile – un bărbat este bătut crunt și umilit la interogatoriu chiar de polițiștii care ar trebui să aplice lege.

Așadar, scandalul cu angajații Secţiei 16 în prim-plan nu a luat sfârșit, din contră, se pare că se transformă într-un adevărat serial.

Bărbat bătut la interogatoriu chiar în secția de Poliție! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

În imagini surprinse în 2018 de camerele de luat vederi din Secţia 16 se pot observa poliţişti care lovesc un bărbat aflat la interogatoriu. Pe filmare apare un tânăr care este dat cu capul de masă, trântit la pământ şi strangulat de polițiști. Florin Vîlnei, liderul SED LEX, spune că trei dintre cei care apar în aceste imagini au fost implicaţi şi în cazul din septembrie 2020, când doi tineri acuză că au fost bătuți și sechestrați de polițiști.

Citeste si:  Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: „Persoane iresponsabile! Nu mai trăim în epoca de piatră!” De ce nu dă bani femeilor care își cresc singure copiii | GALERIE FOTO

„Este strigător la cer în condiţiile în care noi trebuie să dăm un exemplu în societate prin comportamentul pe care îl avem”, a reacționat Florin Vîlneu, liderul sindicatului SED LEX . „Nu au ce căuta în sistem, nu au ce căuta! Şi, dacă mai identificăm astfel de exemple, sancţiunile ar trebui să vină pe măsură. Rabatul să fie zero! Pentru că ne aduc o pată de imagine a tot ceea ce înseamnă Poliţie, ne aduc o pată de imagine pentru tot ceea ce înseamnă activitate sindicală. Nu mai au oamenii încredere în noi”, a mai spus Vîlneu. Potrivit liderului de sindicat, poliţiştii surprinşi în imagini au fost întotdeauna foarte violenţi şi agresivitatea lor s-a văzut în imaginile din cadrul secţiei: „Ăştia s-au comportat ca un clan mafiot, mă scuzaţi, îmi pare rău pentru colegi, dar până la urmă lucrurile aşa trebuie prezentate”.

Citeste si:  Donald Trump susține că ar putea lansa o platformă concurentă, după ce Twitter i-a suspendat contul personal

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu, evenimentul a avut loc în luna mai a anului 2018. Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar dosarul este pe masa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Citeste articolul pe Gandul