marți 21 septembrie 5:06 PM

Abonare la google news

Secretul rușinos al lui Dan Petrescu scos la suprafață de Marius Șumudică: „Știți cum îl porecleau?”

Marius Șumudică îi dă replica lui Dan Petrescu după ce actualul antrenor al CFR Cluj s-a plâns nivelul fizic de la care i-a preluat pe fotbaliști. Războiul dintre cei doi tehnicieni scoate la iveală mai multe detalii din vestiarul campioanei României. Ce părere au, de fapt, jucătorii despre „Bursucul”. „Șumi” a spus totul.


Dan Petrescu are o poreclă neobișnuită în vestiarul celor de la CFR Cluj

Dan Petrescu și CFR Cluj au debutat cu stângul în grupele Conference League. Campioana României a fost învinsă în deplasarea din Cehia, scor 0-1 de Jablonec. Vaclav Pilar a marcat singurul gol al gazdelor, după ce a transoformat o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost acordat în urma unui henț comis de Mario Camora. Mai mult, fundașul clujenilor a văzut direct cartonașul roșu pentru intervenția neregulamentară.

După acest dezastru, Dan Petrescu a răbufnit și l-a acuzat pe Marius Șumudică pentru condiția fizică slabă a jucătorilor. La rândul lui, „Șumi” nu a ezitat să se apere și să arunce cu săgeți otrăvite către colegul său de breaslă. După cum spune fostul tehnician al campioanei României, „Bursucul” nu este prea admirat de către fotbaliști. Se pare că Dan Petrescu este poreclit în Gruia „prune cu iaurt”. Fotbaliștii consideră că această poreclă îl caracterizează perfect deoarece este un antrenor fricos și joacă doar la 0-0 sau 1-0. Din punctul de vedere al elevilor de la CFR Cluj, Petrescu nu atacă din lipsă de curaj.


Marius Șumidică, replici acide către „Bursuc”

După acuzațiile aduse de Dan Petrescu, Maris Șumudică a simțit nevoia să se apere. Cel din urmă are o altă versine.

Mi-e jenă să intru într-o dispută cu un coleg. Este grav dacă a spus astfel de lucruri. E urât să arunci cu noroi în munca unui coleg. Petrescu să-şi închidă guriţa! Vezi-ţi de treaba ta! Nu e frumos să vorbeşti aşa de un coleg de breaslă. Ce nu s-a făcut bine, domnul Petrescu? Cum nu e pregătită fizic echipa, când a câştigat în noroi cu FCSB şi a dus mingea pe jos, nu lungă şi pe-a doua?

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet şi pe loc. Eu nu mi-am acuzat niciodată jucătorii. El a spus că Bălgrădean i-a pierdut meciul (n.r. – cu Botoşani), că… Rămâneţi muţi, dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR! Nu vreau să spun unde să făceau grătare, nu vreau să spun de ”prune cu iaurt”, cum i se spune antrenorului!

(…) Uitaţi-vă câte ocazii avea CFR-ul cu Şumudică şi câte a avut cu Botoşani şi cu Jablonec? Îl rog frumos să nu mai vorbească despre Şumudică! Îi urez să se bucure de cele 21 de puncte pe care ţi le-a lăsat Şumudică în torpedou. Şi să nu uite că i-am lăsat echipă în Conference League, care a adus clubului 4 milioane de euro.

Cine sunt Jablonec? O ruşine de echipă! Locul 11, cu 8 puncte! Câte ocazii avea echipa cu Şumudică şi câte avea cu Petrescu? Să nu mai plângă domnul Petrescu, că şi mie îmi curgă lacrimile şi trebuie să îmi pun picăturile”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Playsport.ro


Stirile.eu