joi 28 octombrie 11:11 PM

Abonare la google news

Se pregătește un transfer „monstru” în Europa! Ar fi lovitura sfârșitului de an în fotbalul continental

Eden Hazard traversează o perioadă extrem de delicată de când s-a transferat la Real Madrid. Măcinat de accidentări, belgianul a jucat foarte puțin pentru echipa madrilenă. Chiar dacă a avut evoluții sporadice, Hazard este încă un jucător atractiv pentru multe echipe. Transferul belgianului ar putea fi lovitura sfârșitului de an în fotbalul european.


Lovitura sfârșitului de an în fotbalul european

Eden Hazard (30 de ani) a impresionat în perioada pe care a petrecut-o la Chelsea. Acesta a adunat 352 de mecuri pentru echipa londoneză, timp în care a marcat 110 goluri și a oferit 92 de pase de gol. Belgianul și-a trecut în palmares 2 titluri, 2 cupe, 1 cupă a Ligii și 2 trofee Europa League alături de Chelsea Londra. Aflat în apogeul cariereri, Hazard a primit numeroase oferte de la marile echipe ale Europei.

În 2019, belgianul a ales Real Madrid, care a plătit pentru transferul său nu mai puțin de 115 milioane de euro. De la venirea în capitala Spaniei, Hazard a avut parte de nenumărate accidentări care l-au ținut departe de gazon. În total, belgianul a avut 14 accidentări în Spania, lipsind 415 zile și 57 de jocuri oficiale. Acesta a cucerit alături de Real Madrid trofeul de campion al Spaniei în sezonul de debut, 2019-2020. Până în prezent, el a bifat 51 de meciuri pentru vicecampioana Spaniei, marcând 5 goluri și oferind 9 assist-uri.


După perioada nefastă de la Real Madrid, Hazard s-ar putea întoarce în Premier League. Una dintre echipele interesate de serviciile belgianului este chiar fosta sa echipă, Chelsea Londra. Se pare că londonezii au concurență serioasă în cursa pentru semnătura lui Hazard. Conform celor de la ESPN, Newcastle United este și ea intersată de fotbalistul belgian. Echipa ”coțofenelor” a devenit cel mai bogat club din lume după ce a fost preluat de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite. Astfel, Chelsea va avea o misiune dificilă în readucerea lui Eden Hazard pe ”Stamford Bridge”.

Carlo Ancelotti, mesaj clar pentru Eden Hazard

Perioada nefastă a lui Eden Hazard la Real Madrid pare să nu se mai termine. Nici în acest sezon, belgianul nu a impresionat în puținele momente în care a jucat pentru madrileni. Tehnicianul Carlo Ancelotti a dorit să-i transmită un mesaj clar belgianului. Italianul a explicat că Hazard este apt din punct de vedere fizic, însă nu este prima opțiune în contextul actual de la Madrid.

Poate juca în 4-3-3 în stânga sau în 4-4-2 în spatele vârfului sau stânga. El este apt de joc, problema lui este că are un antrenor care preferă alt jucător. Nu are statut de star pentru că a avut multe accidentări” a spus Ancelotti, care apoi a îndulcit tonul: ”Sunt sigur că îşi va recupera cea mai bună versiune a sa. Este un fotbalist care are totul: calitate, motivaţie. Trebuie să suporte situaţia de acum, pentru că uneori antrenorul poate prefera alţi jucători în primul 11”, a spus Carlo Ancelotti.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !