duminică 15 august 10:12 PM

Abonare la google news

Se pregătește prima „sacrificare” în Liga I


Academica Clinceni pregătește prima „sacrificare” în Liga I, după ce rezultatele echipei au fost execrabile în primele 5 etape. Formația antrenată de Ilie Poenaru are înfrângeri pe linie și este singura echipă cu 0 puncte. Tehnicianul și-a asumat forma slabă pe care o traversează echipa, însă conducerea pare să nu mai aibă răbdare. Primarul din Clinceni i-a transmis un ultim avertisment lui Ilie Poenaru.


Ilie Poenaru, prima „sacrificare” în Liga I?

Primarul din Clinceni l-a avertizat pe Ilie Poenaru după ultimul eșec încasat de Academica, iar tehnicianul ar putea fi prima „sacrificare” în acest sezon de Liga I.
Academica are 5 înfrângeri din tot atâtea meciuri și situația pare că se agravează de la un meci la altul. În acest context, Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, i-a transmis un ultim avertisment lui Ilie Poenaru:

Îi mai dăm o şansă. Vedem ce va fi la meciul următor, cu Chindia. Poenaru a avut stabilitate, liniştea necesară să lucreze la Clinceni. Au mai fost perioade când n-au fost rezultate, dar şi-a făcut treaba, a muncit. Dar, se pare, că vine un ciclu în viaţa unei echipe când trebuie să te desparţi. Nu ai ce să faci dacă nu apar rezultate. Sunt deja cinci înfrângeri.

Normal, trebuia să avem 9 puncte în primele cinci etape. Am jucat cu Dinamo, care ştim în ce situaţie este, cu FCU Craiova, acasă, şi cu Voluntari, care nu ne-a dominat deloc. Am luat gol pe greşeală de marcaj. Nu putem emite pretenţii cu CFR Cluj sau cu Sepsi, în prima etapă. Vom face o analiză. Luni ne întâlnim şi se va lua o decizie la nivel de club. Criza se adânceşte pe zi ce trece. Nu jucăm nimic!”, a spus Adrian Budeanu, pentru gsp.ro.

Adrian Budeanu: „Se greșește la pregătirea fizică, e clar!”

În continuare, primarul din Clinceni a acuzat lipsa de pregătire fizică a jucătorilor de la Academica:

Stăm rău cu pregătirea fizică. Nu mi se pare normal. Au trecut deja două luni de pregătire şi vii să ne spui în continuare că nu sunt în parametri. Se greşeşte undeva, clar, la pregătirea fizică. Jucătorii au pulsul foarte ridicat. N-ai voie să fie situaţia asta. Trebuie să fi deja integrat în echipă, după două luni. L-am văzut pe Vanzo, când au dat testul Cooper, era ultimul. Clar, băiatul nu făcuse pregătire. S-ar putea să intervină schimbări la staff-ul tehnic dacă nu apar rezultate. E normal, dacă luăm bătaie în fiecare etapă”, a mai spus Adrian Budeanu.

Ilie Poenaru: „E un blocaj mental! Totți suntem vinovați în frunte cu mine!”

La scurt timp după înfrângerea cu FC Voluntari din ultima etapă, Ilie Poenaru a declarat:

Nu e ușor, după atâtea înfrângeri s-a creat un blocaj mental, a apărut frica de a nu pierde, se reflectă în jocul nostru. Ne-a surprins doar faza fixă de la golul lui Nemec, dar nici noi nu am accelerat, nu am pus presiune, am așteptat doar greșeala lor.

E un start dificil,trebuie să depășim acest blocaj mental. Am făcut schimbări în primul 11, dar apar nesincronizări, apar greșeli la fiecare meci. Nu tai în carne vie, dar sunt măsuri interne, suntem toți vinovați în frunte cu mine, doar o victorie ne poate debloca. Jucătorii au calitate, am și dominat, dar teama de a nu greși ne-a adus aici”, a spus Ilie Poenaru.

În locul lui Ilie Poenaru, la Academica Clinceni ar putea ajunge Dan Petrescu! Au apărut zvonuri despre mutarea anului în fotbalul românesc.

Playsport.ro