marți 18 ianuarie 2:46 PM

Abonare la google news

Se lasă cu scandal?! Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Iulia Albu a numit-o ”parașută”


Mihaela Rădulescu a avut prima reacție, după ce Iulia Albu a numit-o ”parașută”. Așa cum îi este stilul, diva de la Monaco i-a dat clasă stilistei cu o replică la care nu se aștepta nimeni.


Iulia Albu este gazda emisunii ”Poliția Modei” de la Antena Stars, în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00. Băieții de la Noaptea Târziu au fost cei mai recenți inviați în emisiune, moment potrivit de a dezbate tot felul de subiecte ”picante”, printre altele, și despre femei.

La un moment dat, Cuza a fost pus la zid de Iulia Albu, dar nu din cauza felului în care era îmbrăcat. Stilista le-a aruncat băieților de la Noaptea Târziu o replică tăioasă, făcând aluzie la Mihaela Rădulescu: ”Dar și domnului Felix îi plac parașutele și vouă nu?”, a precizat Iulia Albu, în cadrul emisiubii sale. Emi i-a replicat imediat criticului de modă: ”Mai mult parapanta”, a fost răspunsul lui Emi oferit stilistei.

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Iulia Albu a numit-o ”parașută”

(VEZI ȘI:DE NECREZUT! CE PENSIE ARE MAMA MIHAELEI RĂDULESCU. MARILENA ȚIGANU A FOST PROFESOARĂ DE LIMBA ROMÂNĂ)

Iată că nu a trecut mult timp și Mihaela Rădulescu a avut prima reacție după ce Iulia Albu a dat de înțeles că o consideră ”parașută”. Pe principiul ”cânii latră, ursul merge”, diva de la Monaco a publicat pe Instagram o fotografie cu bolidul de lux al lui Felix Baumgartner și a ”ținut” să menționeze că: ”El conduce acea frumusețe, eu merg ca una”.

 

 

Sursa foto: Instagram.ro

Cancan.ro