Abonare la google news

Se înmulţesc problemele de lot la Universitatea Craiova! Ouzounidis: „Nu ştiu dacă alţii ar fi obţinut aceste rezultate cu atâtea absenţe”

Antrenorul grec al Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a invocat problemele de lot cu care s-a confruntat în ultima perioadă şi care s-au înmulţit pentru jocul cu Mediaş, o dată cu suspendarea lui Nistor.

Grecul spune că rezultatele echipei au fost satisfăcătoare în condiţiile acestor indisponibilităţi.

Ouzounidis a vorbit și despre partida care deschide etapa a 27-a a Ligii 1, Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova, programată vineri, de la ora 20.30.

Se înmulţesc problemele de lot la Universitatea Craiova! Ouzounidis: „Nu ştiu dacă alţii ar fi obţinut aceste rezultate cu atâtea absenţe”

„Bălaşa, Ofosu, Acka, Screciu şi Koljic sunt accidentaţi, iar Nistor este suspendat, ne lipsesc, sunt jucători pe care îi aşteptăm să revină, dar nu se va întâmpla acest lucru, cel puţin până la pauza competiţională. Nu depinde de mine, ci de medicul echipei, dacă le va da OK-ul să joace, eu nu pot risca dacă doctorul nu-mi spune că ei sunt pregătiţi să joace. În aceste condiţii, cei mai importanţi sunt jucătorii pe care mă bazez, pei ei contez acum.

Cei care au jucat au dus greul, fiindcă jucătorii care au venit în iarnă nu au fost sută la sută din punct de vedere fizic. Totuşi, nu ştiu dacă alţii ar fi obţinut aceste rezultate dacă ar fi avut aceste probleme de lot, chiar dacă fiecare victorie a fost cu 1-0” a declarat Ouzounidis.

„Mediaş nu merita să piardă cu FCSB”

Marinos Ouzounidis, tehnicianul celor de la Craiova, a completat: „Mediaş este o echipă bună, are un lot care le-ar permite să fie mai sus, jucători buni. Noi trebuie să jucăm foarte bine pentru a reuşi să-i depăşim. Mediaş nu merita să piardă nici meciul trecut, cu FCSB. Nu putem spune niciodată înaintea unui meci că va fi uşor, mai ales că toate echipele când joacă împotriva Craiovei sau FCSB sau CFR dau tot ce au mai bun, sunt mult mai motivate.

Cel mai important este să obţinem un rezultat bun. Sunt de o lună aici şi m-am obişnuit cu vremea şi cu terenurile dificile, nu e uşor pentru jucători, dar avem noroc că la noi suprafaţa de joc este de calitate, atât la stadion, cât şi la antrenamente.

Cel mai important este să marchezi un gol mai mult decât adversarul, nu suntem mulţumiţi numai cu 1-0, ştim că avem ceva probleme în această perioadă, dar important este să luăm punctele, nu contează scorul. Trebuie să fim pozitivi, altfel, dacă gândim negativ, vom pierde meciurile. La fel şi dacă ne gândim la alte partide, care sunt mai târziu, nu la cele care urmează”.

Marinos Ouzounidis a vorbit şi despre concurenţa pentru postul de fundaş dreapta, dintre Vlădoiu şi Vătăjelu, dar şi despre alţi jucători din lot. „Vătăjelu şi Vlădoiu sunt jucători foarte buni, dar depinde ce voi decide la ora jocului pentru postul de fundaş dreapta. Bogdan este experimentat, inteligent, iar Ştefan este tânăr, cu calităţi, îl vom ajuta să se dezvolte şi să devină din ce în ce mai bun.

Pe Ştefan Baiaram l-am sfătuit să-şi păstreze echilibrul, este important ca jucătorii tineri să fie calmi, să nu li se urce la cap, să nu se gândească imediat după ce dau un gol că sunt cei mai buni, să fie influenţaţi de ce se spune pe reţelele de socializare despre ei, fiindcă imediat pot ajunge jos Pentru mine, jucătorii mei sunt cei mai buni, dar nu sunt selecţionerul României să spun ce jucători de la Craiova ar trebui chemaţi la naţională” a încheiat Ouzounidis.

 

Citeste articolul pe ProSport