17 martie 8:01 PM

Abonare la google news

Se complică scandalul! Cine o atacă vehement pe Elena Merișoreanu: ”Cum vă permiteți să vorbiți?”

Scandalul doamnelor din muzica populară românescă se complică! Cine o atacă acum vehement pe Elena Merișoreanu? Mărturiile din ultimele zile din partea celor două cântărețe i-au șocat pe fanii acestora.

Scandal Elena Merișoreanu – Maria Dragomiroiu. Războiul se complică!

Reacțiile continuă în urma mărturiilor venite din partea celor două cunoscute interprete de muzică populară. Bebe Mihu vine acum cu mărturii în urma acuzațiilor aruncate în spațiul public.

Mai exact, bărbatul vine să-i ia apărarea soției sale, Maria Dragomiroiu, după acuzațiile dure care arătau că aceasta l-ar fi despărțit de fosta familie. Soțul solistei a precizat că totul s-a înțeles greșit și că întrebările au fost formulate în așa fel încât răspunsul să fie acela.

”Eu în viața mea nu am jignit vreun artist, dar de la faptul că dvs nici nu v-ați interesat ce întrebări au fost… Maria Dragomiroiu a fost angajată din 1993 la mai multe ansambluri”, a spus Bebe Mihu la Acces Direct.

„Tu știi foarte bine familia mea. Adu-mi tu un martor că am vorbit eu pe cineva de rău’”

”La toate evenimentele voastre noi ne-am întâlnit, ne-am respectat, ne-am ajutat reciproc. Dar să mă facă pe mine invidioasă? Tu știi foarte bine familia mea. Adu-mi tu un martor că am vorbit eu pe cineva de rău”, a spus Elena Merișoreanu.

Deranjat de spusele roșcatei, Bebe Mihu a venit cu câteva replici dure. ‘‘Cum vă permiteți să vorbiți de fosta mea familie? Eu și Maria ne-am întâlnit când eram divorțați, iar fosta familie în viața lor nu m-au vorbit niciodată de rău. Vă rog, doamna Elena, nu împroșcați cu noroi în familia noatră. Trebuia să vorbiți doar de Maria Dragomiroiu, nu și de familia mea”, a spus Bebe Mihu la Acces Direct.

Întrebat dacă cele două ar accepta să stea pe canapeaua de la Acces Direct într-o ediție viitoare, bărbatul a spulberat orice speranță pentru public și a precizat că nu se va întâmplat niciodată așa ceva. Rămâne de văzut dacă lucrurile vor lua sau nu amploare.

Amintim că cele două protagoniste ale scandalului din folclor au mai fost la cuțite în urmă cu mult timp, după ce Maria Dragomiroiu s-a plâns de pensia cu mult prea mică pe care o primește acum din partea statului, după 40 de ani de activitate. Roșcata a venit cu comentarii conform căreia aceasta nu a fost angajată la un folclor, motiv pentru care primește acum suma atât de mică în dreptul indemnizației lunare.

Citeste articolul pe PlayTech