marți 19 octombrie 2:00 PM

Abonare la google news

Se autopropune Jose Mourinho la noua forță a fotbalului mondial? „Întotdeauna am avut o legătură emoțională cu Newcastle”

Jose Mourinho a preluat banca tehnică a celor de la AS Roma în vara acestui an și are planuri mari la gruparea din capitala Italiei. „Giallorossi” au început destul de bine sezonul în Serie A și se află pe locul 4. Ei au 15 puncte acumulate după primele 8 etape și încearcă să prindă un loc de UEFA Champions League pentru prima dată după 3 ani.


Asta în ciuda faptului că romanii au pierdut 3 din ultimele 5 meciuri de campionat. Ultima înfrângere a venit în deplasare contra celor de la Juventus, scor 0-1.

În ultima perioadă s-a vehiculat că Jose Mourinho ar putea deveni în următoarele luni antrenorul lui Newcastle United, în contextul în care clubul englez a fost preluat recent de Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită.


Jose Mourinho a dezvăluit că este atașat de clubul la care a antrenat mentorul său

Antrenorul de 58 de ani a fost întrebat despre acest subiect înaintea meciului de la Torino. El a dat un răspuns care a surprins multă lume.

Tehnicianul portughez a dezvăluit că simte că are o legătură specială cu clubul din nordul Angliei. Asta prin prisma relației foarte bune pe care a avut-o cu Sir Bobby Robson, fostul antrenor de legendă al lui Newcastle United.

Este cunoscut faptul că Mourinho a fost translatorul lui Bobby Robson la Sporting, FC Porto și Barcelona, înainte ca „The Special One” să-și înceapă cariera în antrenorat.

Mulți fani au interpretat declarația lui Mourinho ca pe o posibilitate ca acesta să preia banca lui Newcastle United. Lusitanul a lămurit însă că nu se pune problema de așa ceva, cel puțin pentru moment.

El a explicat că este extrem de implicat în proiectul pe care l-a început la Roma alături de familia Friedkin. Și că este fericit în capitala Italiei.

Legat de Newcastle nu am nimic de spus. Absolut nimic de spus. Singurul lucru pe care îl pot spune este că pentru foarte mulți ani am lucrat alături de unul dintre cei mai importanți oameni din istoria lui Newcastle, Sir Bobby Robson. Iar din acest motiv am avut întotdeauna o mică legătură emoțională cu orașul și cu fanii. Dar nu este nimic mai mult de atât.

Sunt aici (la Roma), sunt foarte fericit să fiu aici. Sunt 100% concentrat la proiectul de la Roma, la proiectul familiei Friedkin”, a spus Jose Mourinho la conferința de presă de dinaintea meciului cu Juventus, citat de Sky Sports.

Miliardarii de la Newcastle se lovesc de o primă problemă în Premier League! Noua lege naște un scandal de proporții

 

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !