duminică 21 noiembrie 3:04 AM

Abonare la google news

Se anunță o noapte lungă la PSD și PNL. Ciolacu, despre viitorul premier: ‘O singură variantă! Ne întoarcem la partide să luăm o decizie’

Marcel Ciolacu spune, după negocierile de sâmbătă, că partidele participante vor merge, luni, la Cotroceni, cu o singură variantă de premier. Ministerul Dezvoltării rămâne la UDMR, arată Mediafax.


„Am avut negocieri, am echilibrat anumite lucruri, un raport de forțe în interiorul Guvernului și în acest moment o să ne întoarcem la partide să luăm o decizie”, a declarat, sâmbătă seara, Marcel Ciolacu.

În acest moment există propunerea PNL – Nicolae Ciucă – și propunerea PSD – Marcel Ciolacu.


„Dacă PSD are prim-ministrul se egalizează numărul de ministere, dacă PNL are, atunci PSD va avea mai multe ministere”, a afirmat liderul PSD.

Acesta a spus că până luni, când partidele participante la negocieri vor merge la Cotroceni, vor avea „o singură variantă”.

Ciolacu a adăugat că Ministerul Dezvoltării rămâne la UDMR.

La rândul său, Nicolae Ciucă, premierul propus de PNL, a ieșit de la negocierile cu PSD și UDMR cu anunțul că „nu mai sunt ministere în discuție” dar că „UDMR rămâne la guvernare”.

Vezi și: Nicolae Ciucă a îmbrăcat haina de premier: ‘Nu mai sunt ministere la care să discutăm. UDMR rămâne în coaliție’

Vezi și: Kelemen Hunor e fericit, după negocieri: UDMR şi-a păstrat ministerele + Ce COMPROMIS a făcut Uniunea .

Stiripesurse.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !