marți 21 septembrie 7:00 PM

Abonare la google news

Scut în jurul lui Andrei Ivan făcut de oficialii Universității Craiova. Atacantul oltenilor, ținta unor critici dure

Universitatea Craiova a pierdut, la Cluj, un meci de la care oltenii aveau mari speranțe. Trupa lui Laurențiu Reghecampf s-a dus cu planuri mari în Gruia, dar rezultatul și mai ales jocul nu au fost cele așteptate. Oaspeții nu au oferit replica la care se aștepta lumea.


Golul lui Andrei Burcă, din prima repriză, a fost decisiv pentru succesul echipei lui Dan Petrescu. Chiar dacă nu a impresionat, Craiova și-a creat faze de poartă, dar oltenii au ratat iar cu seninătate. Mai ales Andrei Ivan a fost ghinionistul serii, a irosit 3 șanse mari de gol.

Criticat de suporteri după meciul de la Cluj, Andrei Ivan este apărat de conducere. „Nu este egoist”

Andrei Ivan a ajuns de mai multe ori în fața porții însă niciodată nu a ales soluția corectă. Suporterii, dar și unii analiști, l-au criticat pentru faptul că a fost egoist și a preferat să tragă, într-o situație când putea pasa la un coechipier. Chiar președintele Sorin Cârțu a ținut să îi ia apărarea fostbalistului.


Nu are nicio treabă cu egosimul, nu se pune problema de așa ceva. Nu cred că a dat dovadă de egosim în acele situații. A fost o șansaă când putea să paseze, dar așa a gândit el. A simțit că trebuie să tragă, nu cred că este ceva rău. O fi avut și vreun sentiment de frustrare și prin faptul că a avut vreo trei situații super, unde dacă ar fi luat o altă decizie poate că ar fi marcat.

El ajunge de multe ori în fața porții. Trebuie să-și găsească exact execuția care trebuie, care să-l facă să marcheze și odată descătușat o să mai vină și alte goluri, a declarat oficialul Craiovei, la Pro X

Motivul pentru care Ivan nu mai reușește să marcheze. „Caută și el golul”

Atacantul oltenilor a revenit după o perioadă în care a fost indisponibil. Deși a arătat poftă de joc, se pare că încă mai are de așteptat până când va reuși să marcheze din nou.

Să ținem cont că vine după două luni de pauză. Este normal să se întâmple așa ceva, caută și el golul, de aceea poate a procedat așa, a punctat Sorin Cârțu

Jucătorii Craiovei vor avea șansa să se revanșeze, joi, în Cupa României. Mai ales că Laurențiu Reghecampf așteaptă o reacție de la fotbaliștii săi. Aceștia l-au supărat rău la partida din Gruia și eliminarea CFR-ului din Cupa României ar fi un pas bun în această direcție

Playsport.ro


Stirile.eu