marți 18 mai 12:13 AM

Abonare la google news

Scrisoarea lui Gigi Becali, din închisoare. Ce mesaje le-a trimis lui Argăseală, MM Stoica și Laurențiu Reghecampf


Scrisoarea lui Gigi Becali, din închisoare. Gazeta Sporturilor a publicat astăzi o scrisoare trimisă de Gigi Becali colaboratorilor din club în al doilea sezon cu Reghecampf pe bancă, exact în lunile când media și publicul credeau că rezultatele se nasc tocmai din lipsa controlului despotic.


Gigi Becali transmite mesaje scurte, ferme, celor mai importanți trei oameni din club.

Citeşte şi: Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, contre dure în direct la TV. Acuzaţii grave! Replica patronului de la FCSB

Scrisoarea lui Gigi Becali, din închisoare

Primul e președintele Valeriu Argăseală. “Vali, te rog să te ocupi personal de aceste transferuri”. Apoi, urmează mesajul către managerul Mihai Stoica, scris pe un ton aspru, aproape amenințător. “Mihai, te rog să respecți ordinele mele cu sfințenie dacă ești frate cu adevărat. Nu accept niciun sfat de la nimeni. Asta este hotărârea mea finală. Al vostru. Prieten, frate și patron din pușcărie. GIGI”.

În final, Becali îi scrie și “fratelui” antrenor, Laurențiu Reghecampf: “Reghe, te rog să respecți hotărârile mele și să le spui (asta este decizia patronului și trebuie respectată cu sfințenie). Trimite-mi, te rog, lista de la UEFA ca să o binecuvântez și eu. Al tău prieten, frate și patron din pușcărie, Gigi”, arată Gsp.ro.

Romaniatv.net