vineri 3 decembrie 11:35 AM

Abonare la google news

Scor incredibil în NBA stabilit de Memphis Grizzlies


Memphis Grizzlies s-a impus cu scorul de 152-79 în faţa formaţiei Oklahoma City Thunder, diferenţa de puncte (73) înregistrată la finalul acestui meci fiind cea mai mare din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA).


Grizzlies a devenit cu această ocazie prima echipă care câştigă o partidă din NBA cu un avantaj de peste 70 de puncte.

Precedentul record fusese stabilit pe 17 decembrie 1991 de formaţia Cleveland Cavaliers, învingătoare cu o diferenţă 68 de puncte în faţa formaţiei Miami Heat (148-80).

Record incredibil în NBA doborât după aproape 30 de ani: victorie la 73 de puncte în liga profesionistă nord-americane de baschet!

Baschetbaliştii din Memphis au avut chiar şi un avans de 78 de puncte în cursul meciului de joi, cel mai mare înregistrat în NBA începând din sezonul 1996-1997.

Aceasta este a treia victorie consecutivă pentru Grizzlies, în ciuda absenţei starului său Ja Morant (accidentat).

Cel mai prolific marcator al învingătorilor a fost Jared Jackson, autorul a 27 de puncte. În total, şase jucători ai gazdelor au marcat peste zece puncte în meciul cu Cleveland, în faţa celor peste 18.000 de spectatori prezenţi în tribunele arenei FedEx Forum din Memphis.

 

NBA a anunţat că peste 95 la sută dintre jucătorii săi au fost vaccinaţi complet împotriva coronavirusului. ESPN preciza că 97 la sută dintre baschetbaliştii din NBA au primit cel puţin o doză de vaccin.NBA a impus obligativitatea ca angajaţii tuturor echipelor să fie vaccinaţi, excepţie făcând jucătorii.

Prosport.ro