vineri 26 noiembrie 11:36 AM

Abonare la google news

Schimbare radicală pentru Simona Halep la sfârșit de an. Jucătoarea de tenis din România se va alătura unor nume uriașe

Pentru Simona Halep, finalul de an vine cu o surpriză, la care nu se aștepta. Dacă din punct de vedere personal, 2021 a fost un an foarte bun, cu multe împliniri, nu la fel se paote spune despre tenis. Accidentarea gravă suferită, în primăvară, la Roma, i-a stricat ot sezonul Simonei. Absența lungă și rezultatele mai puțin convingătoare, de după revenire, au scos-o pe româncă din primele 10 jucătoare ale lumii, prima dată din 2013. 


Cu toate acestea, există și un motiv de mândrie. Românca a fost aleasă pentru proiectul TopCourt. Platforma care își propune să predea enis online, se bucură de aportul a nume uriașe din acest sport. Chris Evert, Venus Williams, Arina Sabalenka, Alexander Zverev și Grigor Dimitrov obișnuiesc și ei să predea lecții de tenis aici. Iar acum Simona va face parte din acest grup select.

O nouă provocare pentru Simona Halep. „Abia aștept să mi te alături”

Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că se gândește să se apuce de antrenorat. Campioana noastră ar dori să lucreze mai ales cu copii, pentru a le preda din tainele tenisului. Va avea o primă experiență, pe platforma TopCourt. Ce e drept, aceasta este exclusiv online.


Cursul se lansează marți, 30 noiembrie! Sunt încântată să fiu noul tău antrenor și să împărtășesc mai multe despre loviturile mele și despre felul în care gândesc atunci când sunt pe teren. Abia aștept să mi te alături!, este mesajul transmis de Simona Halep.

Pentru 15 dolari,iubitorii tenisului pot deprinde din secretele sportului de perofrmanță de la cei mai buni campioni ai sportului alb.

Nu știam la ce să mă aștept înainte să-mi încep orele de antrenorat pe Topcourt. Eram destul de emoționată, de stresată, dar până la urmă s-a dovedit a fi o experiență grozavă, a mai punctat campioana de la Roland Garros și Wimbledon

Simona Halep, luptă grea să revină în Top 10

Simona Halep nu a încheiat definitiv seria meciurilor jucate în acest an. Cu o săptămână înaintea Crăciunului, numărul 20 WTA va participa la turneul Africa Cares, competiție ce are printre scopuri combaterea violenței împotriva femeilor.

Cu toate acestea, românca se gândește la 2022, când speră să fie ferită de accidentări. Sportiva din România va spera să revină cu rezultate bun, chiar la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Românca vrea să revină în Top 10 WTA cât mai repede, de aceea trage tare la pregătiri.

Dacă nu leșini, vomiți sau mori, atunci continuă!, a scris pe contul de Istagram

Playsport.ro


Stirile.eu