Abonare la google news

Scenele conflictului dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști

Apar noi detalii în scandalul în care este implicat tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. După ce s-a spus că Florin Bărbăscu a refuzat să se legitimeze în fața a doi polițiști și chiar i-ar fi lovit cu pumnii pe oamenii legii, au ieșit la iveală imagini surprinzătoare, înregistrate de camerele de supraveghere, care demontează vinovăția lui Florin Bărbăscu.

Imaginile inedite au fost surprinse de camerele de supraveghere care erau montate în zona în care a avut loc întâlnirea tatălui vitreg al Cătălinei Ponor cu oamenii legii, dar și de camerele din interiorul sălii de fitness, acolo unde polițiștii l-au urmat pe acesta, în ideea de a-l încătușa.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro și după cum se poate vedea cu ochiul liber în imaginile video, Florin Bărbăscu stă liniștit de vorbă cu polițiștii și nu există nicio urmă de violență pe care bărbatul le-ar fi aplicat-o oamenilor legii.

Cum s-a derulat conflictul

Totul a pornit de la faptul că el este administrator al unei săli de fitness, care își desfășoară activitatea la parterul unui bloc. Deranjați de faptul că unii clienți ai sălii de fitness blochează parcarea cu mașinile lor, unii locatari au solicitat intervenția polițiștilor. Deși s-a spus că Florin Bărbăscu a lovit oamenii legii, imaginile video dovedesc fix contrariul. În acestea se vede cum tatăl vitreg al Cătălinei Ponor prezintă, de pe telefonul mobil, un contract de proprietate al spațiului și cartea de identitate. Polițiștii n-au fost însă mulțumiți și i-au cerut actele în original.

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor le arată oamenilor legii un document pe telefon

Prosport.ro mai informează că a avut loc un schimb de replici între cei trei, după care Florin Bărbăscu a vrut să intre în sala de fitness, fiind prins de umăr dintre unul din agenți. Câteva clipe mai târziu, celălalt a încercat să-l încătușeze, însă bărbatul a intrat în locație.

Au mai fost acolo câteva îmbrânceli, dar fostul rugbyst nu a lovit niciun dintre polițiștii locali.

Ulterior, aceștia au așteptat în afara sălii să le vină în ajutor „mascații”, care l-au încătușat pe tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. (VEZI ȘI: CĂTĂLINA PONOR, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ! VEDETA REDEVINE ZEIȚA DE LA ATENA)

Iată punctul de vedere al firmei de avocatură care reprezintă familia Bărbăscu:

Pentru lămurirea situației de fapt, în cele ce urmează, va comunicăm situația de fapt în opinia clientului nostru dl. Bărbăscu Florin.

Între dl. Bărbăscu Florin și Poliția Locală Constanța au existat 3 contacte

1. Un prim contact a avut loc la momentul în care dl. Bărbăscu a intrat pe stradă cu indicatorul rutier “accesul interzis cu excepția riveranilor”. Dl. Bărbăscu a fost oprit de agenții de poliție locală care sunt părți vătămate în cauza și i s-a solicitat să prezinte documentul de identitate.

Florin Bărbăscu încearcă să scape din strânsoarea polițistului

Dl. Bărbăscu s-a conformat și le-a înmânat celor doi documentul de identitate. Agenții de poliție locală i-au returnat buletinul și i-au precizat că nu are voie să intre pe stradă deoarece are domiciliul în afara arealului riveran.

Dl. Bărbăscu le-a menționat agenților faptul că în datele de 18.02 și 19.02 a fost anterior legitimat de alte echipaje ale poliției locale care, văzând faptul că dumnealui este administratorul societății care operează sala de fitness i-au comunicat faptul că atât dumnealui, cât și angajații societății au dreptul potrivit OUG 195/2002, în calitate de riverani, să pătrundă pe artera respectivă.

Agenții de poliție locală din data de 06.03.2021 au refuzat să vadă pe telefonul mobil decizia potrivit cu care Dl. Bărbăscu are calitatea de administrator. În timpul discuției, cei doi agenți i-au indicat dlui Bărbăscu să mute autoturismul întrucât blochează intersecția.

Dl. Bărbăscu a condus până în față sălii de fitness circa 50 metri pentru a întoarce, însă la prima manevră a constatat că este blocat de mașina poliției locale.

2. Al doilea contact cu cei doi agenți a avut loc după ce dl Bărbăscu a coborât din autoturism și a încercat din nou să le prezinte celor doi pe telefonul mobil documentul din care rezultă calitatea să de administrator.

Florin Bărbăscu a fost încătușat în recepția sălii de fitness

Astfel, după cum rezultă din imaginile camerelor de supraveghere, dl. Bărbascu avea în mână telefonul mobil, avea o atitudine relaxată, lipsită de orice urmă de agresivitate.

Agenții de poliție locală au refuzat din nou să vadă documentul privind calitatea de administrator. (NU RATA: CĂTĂLINA PONOR, NOMINALIZATĂ PENTRU CEA MAI BUNĂ SPORTIVĂ A ANULUI)

În momentul în care dl. Bărbăscu i-a invitat pe cei doi agenți în sala de fitness pentru a le arăta originalul documentului, fără niciun fel de avertisment, cei doi au folosit forța, în mod nejustificat, excesiv, cu depășirea atribuțiilor prevăzute de legea de organizare a poliției locale.

Dl. Bărbăscu nu a acționat decât în sensul de a fugi, de a scăpa din prinsoarea celor doi, încercând să se refugieze, de frică, în sala de fitness. Dl. Bărbăscu nu a lovit nciunul din agenții de poliție locală.

Dl. Bărbăscu a încercat să evite o agresiune nelegală, să fugă din fața unui abuz fizic, din fața unei violențe exercitată asupra sa, așa cum rezultă și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale sălii, care cu bună credință au fost puse la dispoziția anchetatorilor.

Ulterior momentului agresiunii din partea agenților locali, aceștia s-au retras în afara sălii de fitness și au chemat alte echipaje ale poliției locale, deși, potrivit atribuțiilor acestora, aveau din punctul nostru de vedere obligația de a contacta Poliția Națională”. Mai multe informații și detalii puteți găsi AICI.

Citeste articolul pe Cancan