miercuri 13 octombrie 5:00 PM

Abonare la google news

Scene teribile în avionul în care s-au aflat jucătorii naționalei U21 a României. Dezvăluiri scandaloase ale unui pasager

Jucătorii naționalei U21 a României sunt în centrul unui scandal. Selecționata pregătită de Florin Bratu s-a întors din ultimul cantonament cu un avion comercial, iar mai mulți „tricolori” ar fi perturbat buna desfășurare a zborului. Scenele teribile care s-ar fi petrecut în avion au fost descrise de un pasager. De asemenea, Federația Română de Fotbal a venit și cu un punct de vedere oficial după acuzațiile făcute de pasagerul respectiv.


Jucătorii naționalei U21 a României, acuzați că au făcut scandal în avion: „Însoțitoarea de bord era vizibil afectată!”

Jucătorii naționalei U21 a României au participat recent la un cantonament de pregătire în Spania. Selecționata antrenată de Florin Bratu a învins Suedia U20 într-un meci amical, scor 1-0, după care a pierdut în fața jucătorilor U21 din Mexic, scor 1-3.
La finalul cantonamentului, toată delegația României s-a întors în țară cu un zbor comercial. Excepția a reprezentat-o Florin Bratu, care a plecat în Germania pentru a urmări amicalul „tricolorilor” U20.
În lipsa selecționerului, „tricolorii” au fost acuzați că și-ar fi făcut de cap în aeroport și avion. Totul a fost dezvăluit de un pasager care a avut bilete pentru același zbor și a descris scenele teribile pe care le-a văzut. Potrivit acestuia, mai mulți „tricolori”, în frunte cu George Cîmpanu (21 de ani), Ștefan Baiaram (18 ani) și Jovan Markovic (20 de ani), au perturbat buna desfășurare a zborului și au deranjat inclusiv echipajul companiei aeriene:

Mergeam agale prin duty free. Deodată foarte multă zarvă, voci din ce în ce mai gălăgioase. La un moment dat, auzim un șir de înjurături. I-am recunoscut pe Markovic, Baiaram și Cîmpanu. Am rămas puțin uimit de comportamentul necivilizat așa că am încercat să mă îndepărtez de ei.
După decolarea avionului spitirele s-au mai calmat puțin. Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze”, a relatat pasagerul.

O însoțitoare de zbor ar fi fost abuzată

Pasagerul și-a continuat mesajul de nemulțumire la adresa „tricolorilor” menționați mai sus și spune că, prin gesturile lor, aceștia au abuzat o însoțitoare de bord:


O însoțitoare de zbor, româncă, care și ea a fost abuzată de Cîmpanu și Baiaram, vine spășită și își cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenție! Însoțitoarea de zbor era vizibil afectată de tot și a încercat să îndulcească dimineața. Ieșind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea și unde se termina delegația României la fotbal U21.
M-am mâhnit teribil. Sportul este o extensie a omului, deci trebuie mai întâi să fii om. Oare Messi sau Mbappe la fel se comportă pe avion? Dacă i-ar vedea cineva înjurând ca la ușa cortului, oriunde în spațiul public, ar mai da autografe”, a mai spus pasagerul, potrivit Digi Sport.

Eșec rușinos pentru România U21 în Spania. Românii și mexicanii s-au luat la bătaie.

Cum răspunde Federația Română de Fotbal acuzațiilor

Contactată pentru un punct de vedere oficial, FRF a spus că va deschide o anchetă pentru a verifica veridicitatea declarațiilor:

Am luat act de eventualul incident care ar fi avut loc în avion la revenirea selecționatei U21 la București.
Federația Română de Fotbal tratează cu seriozitate aceste incidente și a demarat o anchetă internă. Indiferent de numele jucătorului, în cazul în care comportamentul său a fost unul inadecvat, se va acționa în consecință.
Educația este foarte importantă pentru Federația Română de Fotbal și încercăm să evităm astfel de situații. Acesta este și unul dintre motivele pentru care FRF a implementat în octombrie 2019, la toate loturile naționale, programul educațional Football Management Skiils. Obiectivul este construirea noilor generații de tricolori cu jucători mai bine adaptați fotbalului profesionist, capabili să își consolideze stabilitatea financiară, expunerea media adecvată, să aibă un regim nutrițional sănătos, un echilibru mental, un comportament exemplar pe teren și în afara lui și un traseu sportiv în spiritul integrități”, au declarat oficialii FRF, conform sursei menționate mai sus.

Playsport.ro


Stirile.eu