vineri 3 decembrie 9:33 AM

Abonare la google news

Scene crunte cu Gigi Becali ieșind prin geamurile unui restaurant celebru din București. Cum a ajuns patronul FCSB în această situație


Detalii neștiute din trecutul lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a ales să ducă o viață liniștită, departe de camerele de luat vederi. Mai mult, el nici măcar nu mai onorează invitațiile la petreceri precum nunți sau botezuri, căci nu mai suportă ca în jurul său să răsune muzica. Totuși, în trecut a luat parte la fel de fel de scene.


Detalii neștiute din trecutul lui Gigi Becali

Odată cu lansarea cărții „Viața lui Nuțu Cămătaru: dresor de lei și de fraieri” au ieșit la iveală mai multe detalii neștiute din trecutul lui Gigi Becali. Finanțatorul echipei roș-albastre este menționat de mai multe ori în cartea pentru care Codin Maticiuc s-a documentat timp de cinci ani.

Controversatul Nuțu Cămătaru povestește în carte cum i s-a propus să cumpere Steaua la începutul anilor 2000, dar a refuzat. În schimb, l-a recomandat pe Gigi Becali.

Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la Hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua. Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep și că să-l bage pe Gigi.”, este dezvăluirea pe care Nuțu Cămătaru o face în autobiografia scrisă de Codin Maticiuc, conform știripesurse.ro.

”Îl știu de la cazinou”

Pus în fața faptului împlinit, patronul FCSB-ului a recunoscut că singura relație pe care o avea cu Nuțu Cămătaru era stric „profesională”. Mai exact, bărbatul îi împrumuta adesea sute de mii de euro atunci când rămânea fără bani la cazinou.

Doamne ferește! Pe Nuțu Cămătaru îl știu doar de la cazinou, îi mai ceream o sută, două de mii (de euro), apoi îi dădeam banii a doua zi. N-am avut altă relație cu Nuțu Cămătaru. Nu am vorbit cu el despre alte lucruri. Nu este adevărat nimic din ce s-a zis. În plus, niciodată în viața mea n-am vorbit cu cineva ca să bată pe altcineva”, a spus Gigi Becali la Pro X.

”A luat un fotoliu și a intrat cu el direct printr-un geam”

Cei de la Fanatik notează că latifundiarul din Pipera a spart un geam cu fotoliul pentru că pierduse la jocurile de noroc. Episodul s-ar fi petrecut în urmă cu douăzeci de ani.

Seară de seară mergea în cazinouri, mai ales la Vernescu. Avea o zonă privată, doar pentru el, unde juca în principal ruletă, dar și black-jack. Pierdea sume mari de bani și la un moment dat s-a trezit într-o criză de lichidități. Avea două pasiuni, care la acea oră, îl costau enorm. Steaua, acolo unde încă nu pusese mâna pe hățuri, dar era nevoit să investească cât mai mult pentru a-și spori ulterior puterea ca și acționar și … jocurile! Era conștient de ceea ce făcea, dar pur și simplu nu se putea opri.

Țin minte că, la un moment dat, ca să scape cumva, a făcut intenționat un scandal monstru la Vernescu. Știa că îl vor pune pe black-list și spera ca astfel să nu mai poate intra ca să joace. Într-o noapte, după ce a pierdut tot, și-a luat bricheta Dupont și a aruncat-o în vitraliile respectivei locații. Bricheta de aur s-a lovit de o ramă și s-a îndoit, dar sticla tot nu s-a spart! De furie a luat un fotoliu și a intrat cu el direct printr-un geam! Țăndări l-a făcut! Evident că a fost dat afară și interzis, dar totul a durat maxim două săptămâni. Că doar ăia nu erau proști să piardă cloșca cu puii de aur!? Așa proceda și Giovani, dar ambii erau suspendați maxim o lună, după care erau reprimiți și redeveneau apți de joc.”, a transmis sursa anterior citată.

 

Playsport.ro