Abonare la google news

Scandalul dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiștii locali din Constanța

Au apărut imaginile cu scandalul de sâmbătă, 6 martie, dintre tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor și polițiștii locali din Constanța! Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins bătaia dintre cele două părți, iar lucrurile arată altfel decât au fost descrise inițial.

Florin Bărbăscu, fost rugbist și cadru militar, este acuzat de ultraj în urma unui incident în care a fost implicat pe 6 martie, după un „dialog” mai aprins cu doi polițiști locali din Constanța.

ProSport.ro a intrat în posesia imaginilor captate de camerele de supraveghere din zonă care au surprins întregul incident, iar filmările răstoarnă informațiile ce îl incriminau pe Florin Bărbăscu, susține publicația.

Despre acesta s-a afirmat că ar fi refuzat să se legitimeze și i-ar fi lovit cu pumnii pe cei doi polițiști, numai că imaginile infirmă aceste acuzații. Inițial, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj.

După audierea martorilor, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe așa-zisul agressor și, ulterior, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Scandalul s-a declanșat de la restricția „Accesul interzis cu excepția riveranilor”

Totul a pornit de la faptul că el este administrator al unei săli de fitness, care își desfășoară activitatea la parterul unui bloc. Accesul pe strada respectivă creează tot felul de probleme din cauza unor locatari care îi reproșau că abonații sălii ocupă locurile de parcare. De aceea, în zonă a apărut, peste noapte, și un semn „Accesul interzis cu excepția riveranilor”.

Doi polițiști de la Poliția Locală, care se găseau, sâmbătă, la colțul respectivei străzi, i-au cerut lui Florin Bărbăscu să prezinte acte care să ateste că locuiește acolo, altfel interzicându-i accesul.

A fost momentul în care acesta a prezentat, de pe telefonul mobil, un contract de proprietate al spațiului și cartea de identitate. Polițiștii n-au fost însă mulțumiți și i-au cerut actele în original.

„Meleu” ca la rugby, dar nu bătaie

De aici, a existat un schimb de replici care au degenerate într-un „meleu” ca la rugby. În momentul în care Florin Bărbăscu a vrut să intre în sala de fitness unde este administrator, unul dintre agenți a încercat să-l prindă de umăr.

Tatăl Cătălin Ponor a cerut – gesticulând – să nu fie atins, doar că atunci a intervenit și al doilea agent, care a încercat să-l încătușeze. Imaginile demonstrează că polițiști s-au prins de acesta într-o învălmășeală, dar Bărbascu s-a smucit și a intrat în locație.

Au mai fost acolo câteva îmbrânceli, dar fostul rugbyst nu a lovit niciun dintre polițiștii locali, scrie sursa citată.

Ulterior, aceștia au așteptat în afara sălii să le vină în ajutor „mascații”, care l-au încătușat pe tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Imaginile arată că n-a existat nicio formă de agresiune a lui Bărbăscu împotriva celor doi polițiști.

Vezi aici punctul de vedere al firmei care reprezintă familia Bărbăscu!

Cătălina Ponor a anunțat că nu se va vaccina anti-Covid

Cătălina Ponor a anunţat recent că nu se va vaccina împotriva Covid-19, cel puțin deocamdată. Poritvit fostei gimnaste, vaccinul ar putea conține substanțe care le-ar pune probleme sportivilor la testele antidopping.

Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare”, a transmis sportiva.

 

Citeste articolul pe Gandul