Abonare la google news

Scandalos! Cât au ajuns să coste cireșele de-abia apărute pe piață. Unii români nu-și permit să cumpere nici măcar jumătate de kilogram

Veste bună pentru toți iubitorii de cireșe! La tarabe au apărut deja delicioasele fructe, însă dacă aveți de gând să le achiziționați, trebuie să aveți în vedere și prețul piperat al acestora.

Pe tarabele din București au apărut deja primele cireșe. Coapte și cu un aspect frumos, fructele te atrag de la prima privire pe care le-o arunci. Cu toate acestea, prețul lor este unul colosal.

Citeste si:  Nicușor Dan declară război PUZ-urilor: ”E scandalos”. Calistru: ”Bucureștiul arată haotic”

Oamenii s-au revoltat de-a dreptul atunci când au văzut care este, de fapt, prețul unui kilogram de cireșe. Într-o piață dintr-un cartier de lux al Capitalei, fructele pot ajunge să coste chiar și 200 de lei, astfel că nu este de mirare că unii români nu-și pot permite să cumpere nici măcar jumătate de kilograme, echivalentul a 150 de lei.

Românii, revoltați pe prețul uriaș al unui kilogram de cireșe

Șocant este faptul că prețul de import al unui kilogram de cireșe este de numai 8 lei, însă comercianții au un profit uriaș de pe urma vânzării lor.

Citeste si:  Scandalos. Mascații au intrat peste o familie din Ilfov, dar la o adresă greșită. “Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap!” / VIDEO

”Sunt prețuri artificiale, nu este sezonul cireșelor. Din punctul meu de vedere este bine să le mănânci în sezonul lor. E normal, comercianții speculează prețuri și speculează că suntem în afara sezonului”, a spus o femeie la Antena 3.

”Scump pentru buzunarul nostru. Exagerat de scump. Nu pot să-mi permit”, a mai spus un bărbat, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:  Scandalos! Cum arată micul dejun, într-un spital de copii din Iași: „Vă bateți joc”

”Sunt obișnuit, am văzut cartofi după perioada din decembrie mai scumpi decât potocalele, așa că sunt obișnuit cu prețurile acestea, mai ales la fructe, care nu sunt din sezon”, a mai continuat un alt bărbat, la Antena 3.

Citeste articolul pe Cancan

 41 total views