Abonare la google news

Scandal uriaș în familia Mădălinei Manole. Acuzații grave la adresa fostului soț

Acuzațiile familiei Mădălinei Manole la adresa fostului soț au reînceput! Scandalul continuă! Ce spune fratele regretatei artiste despre fiul cântăreței și acțiunile tatălui acestuia? Afirmațiile bărbatului sunt extrem de grele.

Scandalul din familia Mădălinei Manole a reînceput!

Mulți au crezut că anii îi vor face să ajungă la un numitor comun sau să îngroape în cele din urmă securea războiului, dar e de departe ca toate lucrurile să fi fost spuse. Au trecut 11 ani de la decesul brusc al artistei, 11 ani în care familia artistei și Petru Mircea au dus un real război al orgoliilor și nu numai care continuă chiar și în acest clipe.

Singura speranță din acest scenariu este nepotul Mădălinei, care i-a scris fiului regretatei soliste în speranța în care să se poată relua o relație. Mihai, nepotul cântăreței, a reușit să lege un dialog cu fostul soț al acesteia în care i-a cerut să își vadă verișorul.

Citeste si:  Ce a făcut fratele Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei. Decizia incredibilă n-a avut succes

Petru Mircea i-a răspuns la mesaje într-un mod elegant și i-a comunicat că este de acord ca cei doi copii să se vadă. Cu toate astea, bărbatul a amănat puțin întâlnirea din cauza pandemiei.

„Trăiesc cu speranța că o să îmi văd totuși nepotul, până când voi muri”

„Nu l-am mai văzut pe fiul Mădălinei de când a murit sora mea. Eu nu pot vorbi cu copilul Mădălinei pentru că toate căile de acces îmi sunt închise, am fost blocat pe telefon. Fiul meu i-a scris lui Petru că vrea să își vadă verișorul, iar el a fost de acord, doar că vor mai amâna întâlnirea, din cauza pandemiei. Trăiesc cu speranța că o să îmi văd totuși nepotul, până când voi muri. Însă, sunt hotărât ca, până de Paște, să îl iau pe fiul meu și să mă duc la poarta lor, poate îmi văd nepotul, măcar să facem cunoștință. Copilul acesta are mintea spălată. Vă dați seama că, dacă nu o să ia contact cu noi, până la vârstă de 18 ani, pentru el, mai tarziu, noi o să fim niste extratereștri. Copilul este ținut în cușcă, este crescut în mediul lor, acolo, cu ce îi spune tatăl sau bunica lui de la Botoșani”
Marian Manole, fratele Mădălinei Manole (Sursa: impact.ro)

Petru Mircea s-a însurat anul trecut

Fratele iubitei vedete a mai mărturisit pentru sursa citată că fostul soț al acesteia s-a însurat în vara anului trecut. ” Asta am auzit de prin vecini că își duce nevasta la serviciu, dimineața pe la 7.00-8.00, cu mașina. Eu nu știu cum poate acea femeie să stea în casa surorii mele, să doarmă în patul ei?”

Amintim că femeia a murit pe data de 14 iulie 2010, zi în care a împlinit vârsta de 43 de ani. Vedeta a fost găsită fără suflare în vila ei din Otopeni. Deși cazul încă este dezbătut aspru de fani și familie, specialiștii au indicat că aceasta s-a stins din viață după ce a băut un pesticid puternic.

Citeste si:  Cine transmite la tv finala Cupei României 2021 la baschet masculin, CSO Voluntari - CSU Oradea, care se joacă la Cluj

Citeste articolul pe PlayTech

 51 total views