miercuri 26 mai 3:00 PM

Abonare la google news

Scandal MONSTRU făcut de Diana Șoșoacă la prezentarea PNRR în Parlament! Orban îi taie microfonul: ‘Dvs. nici măcar un minut nu rezistați’

Diana Șoșoacă, parlamentar independent, a fost înscrisă pe ordinea ședinței în care se prezintă programul PNRR. Liderul PNL, Ludovic Orban, care a prezidat ședința, a fost nevoit să-i taie microfonul Dianei Șoșoacă, după ce timpul ei a expirat. „Lăsați domnule Orban, că dvs. nici măcar un minut nu rezistați”, a transmis Diana Șoșoacă, de la prezidiul Parlamentului.


„În sfârșit domnul Cîțu nu fuge, dar o să fugă curând. Suntem împrumutați pe 500 de generații. Vreți bani? Impozitați cifrele de afaceri ale multinaționlelor.

Distrugeți CFR Marfă, unde aveți interes privat.


Vreți bani? Impozitați cu 66% tot profitul către off-shore-uri! Aveți firme cu offshore”, a spus Șoșoacă, după care a început să recite din Mihai Eminescu.

La un moment dat, Ludovic Orban i-a atras atenția că timpul pentru discurs a expirat: „Lăsați domnule Orban, că dvs. nici măcar un minut nu rezistați”, a spus Șoșoacă. Ludovic Orban a oprit în cele din urmă microfonul.

Citește și: VIDEO – Gabriela Firea, REVOLTATĂ în Parlament împotriva lui Florin Cîțu: ‘Sunt chestiuni literare în ce ați spus, căci la economie nu se pune problema’ .

Stiripesurse.ro


Stirile.eu