vineri 3 decembrie 11:04 PM

Abonare la google news

Scandal la Târgul de Crăciun din Constanța. Mai multe persoane au forțat gardurile pentru a intra fără certificatul COVID


Un scandal s-a produs la Târgul de Crăciun din Constanța, în această seară. Mai multe persoane au încercat să intre la târg fără să prezinte certificatul verde. De supărare că forțele de ordine nu i-au lăsat să treacă, mai multe persoane au forțat gardurile unde se desfășoară târgul pentru sărbătorile de iarnă.


Au avut loc momente tensionate, în această seară, la Târgul de Crăciun din Constanța. Un grup restrând de persoane au încercat să intre la târg, fără a prezenta certificatul COVID. De supărare că oamenii legii nu i-au lăsat să înainteze la intrarea în târg, aceștia au încercat să forțeze gardurile. Târgul de Crăciun are din Constanța are loc în Parcul Arheologic. Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis un comunicat prin care au explicat ce s-a întâmplat la târg, în cursul serii de vineri.

Citește și IREAL! CÂȚI LEI COSTĂ UN CÂRNAT ÎN BAGHETĂ ȘI O PORȚIE DE CARTOFI PRĂJIȚI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BUCUREȘTI

Ce au transmis reprezentanții Primăriei Constanța, după acest incident:

„Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine. Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc”, spun reprezentanții Primăriei Constanța, scrie Digi24.ro.

Citește și CÂT LEI COSTĂ O ORĂ PE PATINOAR, ÎN WEEKEND, LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN PARCUL DRUMUL TABEREI

Târgul de Crăciun din Constanța, din Parcul Arheologic, și-a deschis porțile începând cu data de 1 Decembrie 2021. Persoanele care doresc să vină la târg trebuie să prezinte la intrare certificatul verde. Târgul va fi deschis până în luna ianuarie 2022, de miercuri până duminică, între orele 12:00 și 21:00. Pe 25 decembrie și 1 ianuarie, acesta va fi închis. Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 12:00-21:00, arată ziuaconstanta.ro.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro