sâmbătă 16 octombrie 8:06 PM

Abonare la google news

Scandal la Spitalul Județean din Satu Mare, după moartea unei gravide de 20 de ani bolnave de COVID

Un scandal a izbucnit la Spitalul Județean din Satu Mare, unde câteva zeci de persoane au venit revoltate după ce o fată de 20 de ani, însărcinată în șase luni și confirmată cu COVID-19, a murit. Pentru a calma situația, au fost chemați mascații, relatează presasm.ro.


În urmă cu câteva zile, tânăra s-a prezentat la spital cu un test PCR pozitiv. Potrivit primelor informații, pacienta nu era vaccinată, iar din cauza infectării cu SARS-CoV-2 starea ei de sănătate s-a agravat și a fost transferată la Spitalul de Boli Contagioase, fiind internată în secția de Terapie Intensivă. Tânăra a refuzat însă masca de oxigen și intubarea, iar sâmbătă a decedat din cauza complicațiilor respiratorii.

Acum, rudele – care nu înțeleg cum s-a deteriorat atât de rapid starea femeii – sunt supărate, au vrut să intre în spital ca să ceară socoteală, pentru că susțin că tânăra ar fi avut șase teste COVID negative și că abia un al șaptelea a fost pozitiv, iar simptomele erau ușoare, ca ale unei răceli, după cum susține chiar soțul tinerei. Aparținătorii acuză spitalul și că nu a cerut acordul familiei pentru intubarea pacientei. 


Pentru a preveni eventualele conflicte și din cauza situației tensionate, unitatea medicală a fost împânzită de polițiști, jandarmi și mascați.

Editor : Luana Pavaluca


Digi24.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !