Abonare la google news

Scandal în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Un tânăr a fost ameninţat cu un cuţit

 

Un tânăr de 24 de ani, din oraşul Rovinari, a sesizat poliţia cu privire la faptul că a avut o şicanare în trafic şi că a fost ameninţat cu un cuţit de conducătorul unui autoturism. 

 

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar din verificările efectuate a reieşit faptul că pe raza municipiului Târgu Jiu a avut loc un conflict spontan între doi conducători auto, respectiv un bărbat de 26 de ani, din comuna Livezi, judeţul Vâlcea şi o tânără de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la acordarea priorităţii de trecere.

 

Ulterior, din autoturismul condus de tânără, a coborât un tânăr de 24 de ani, care au avut un conflict verbal cu conducătorul auto de 26 de ani şi ar fi fost agresat fizic către acesta.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luării măsurilor corespunzătoare“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul