sâmbătă 4 septembrie 11:06 PM

Abonare la google news

Scandal în familia lui Borcea?


Familia lui Borcea poate fi lovită de un nou scandal. Asta, la scurt timp după ce fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican și brazilianul Claude Senhoreti și-au unit destinele. De ce trebuie să își facă griji fostul acționar de la Dinamo?


Un nou scandal ar putea izbucni în familia Borcea

Alina Vidican s-a căsătorit recent cu milionarul brazilian Claude Senhoreti, însă ar putea da startul unui nou scandal în familia Borcea. Alina are doi copii cu fostul acționar de la Dinamo, copii care i-au rămas în custodie după despărțire.
Acum, frumoasa blondină și-a refăcut viața alături de Claude Senhoreti, un renumit afacerist brazilian și pilot de curse. Deși relația dintre cei doi pare doar lapte și miere, zvonurile despre trecutul lui Claude ar putea da de gândit.

Milionarul brazilian a mai fost căsătorit înainte de 2 ori și are 2 fetițe. Însă, potrivit evz.ro, problema ar fi alta. În timp ce era cu ultima parteneră de viață, Claude Senhoreti ar fi avut mai multe episoade violente și căsnicia s-a terminat cu scandal. Totul a luat sfârșit în 2017, când cei doi au divorțat și fetițele au rămas în custodia mamei.
Conform sursei citate, actualul soț al Alinei Vidican nu a comentat zvonurile despre posibila sa ieșire violentă asupra fostei partenere de viață. De asemenea, tot potrivit sursei citate, Alina Vidican ar fi declarat că nu o afectează tot acest scandal și nici trecutul lui Claude Senhoreti.

Alina Vidican i-a cerut permisiunea lui Cristi Borcea pentru a se logodi cu Senhoreti

Dacă lucrurile se confirmă și brazilianul îi va greși Alinei, Cristi Borcea ar putea interveni. Fostul acționar de la Dinamo a păstrat o relație apropiată cu fosta sa soție, fiind motivat și de faptul că aceasta îi crește cei doi copii, pe Gloria și George Alexandru. În acest context, Borcea este extrem de atent cu tot ce se întâmplă în jurul Alinei Vidican.
Inclusiv când blondina s-a logodit cu Claude Senhoreti, ea i-a cerut mai întâi permisiunea lui Borcea. Fostul acționar de la Dinamo nu s-a opus atunci, însă ia sugerat să fie atentă mai ales la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor.

Probleme între Valentina Pelinel și Cristi Borcea, recunoscute chiar de soția omului de afaceri. „Au fost momente dificile”.

Declarație de dragoste pe rețelele de socializare

La scurt timp după ce s-a căsătorit cu Alina Vidican, Claude Senhoreti i-a făcut și o declarație de dragoste publică:

Vă prezentăm domnul și doamna Senhoreti. A fost una dintre cele mai bune zile din viața mea. Te iubesc din toată inima sufletul meu pereche, iubita mea şi cea mai bună prietenă. Promit să nu te dezamăgesc niciodată, să te încurajez, să te respect, să te protejez și să te iubesc până la sfârșitul vieții mele. Te iubesc!”, a transmis milionarul pe Instagram.

Playsport.ro