sâmbătă 4 decembrie 1:01 PM

Abonare la google news

Scandal fără sfârșit la Dinamo după eșecul cu Academica Clinceni. A fost anulat ultimul antrenament al „câinilor”


Aseară, Academica Clinceni a câștigat cu 1-0 derby-ul suferinței cu Dinamo. Pentru echipa alb-roșie a fost al 15-lea meci fără victorie în Liga 1. Înfrângerea de la Giurgiu a declanșat un nou scandal la Dinamo, care pare deja condamnată la retrogradare.


Dinamo, încă o umilință în Liga 1

Dinamo și Academica Clinceni s-au înfruntat aseară în derby-ul suferinței din Liga 1, în etapa cu numărul 18.

Dinamo a început foarte determinată partida și a avut câteva ocazii de gol. În ciuda dominării dinamoviste, ilfovenii au deschis scorul în minutul 33, prin Patriche. Elevii lui Mircea Rednic au încercat pe tot parcursul meciului să revină, dar șansa nu a fost de partea lor. Partida s-a terminat cu victoria ilfovenilor cu scorul de 1-0. Această nouă înfrângere o afundă pe Dinamo și mai mult în subsolul clasamentului. După meciul de aseară, ”câinii” mai au avans față de ”lanterna roșie”Academica Clinceni doar două puncte.

Scandal fără sfârșit la Dinamo

Înfrângerea de la Giurgiu a declanșat un adevărat cutremur în ”Ștefan cel Mare”. La finalul partidei, Mircea Rednic și-a criticat dur elevii, amenințându-i că vor fi dați afară de la echipă.

Eu trebuie să rezist, n-am venit să cedez. Nu plec! Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, mai vine și rândul lor să plece. De un an și jumătate sunt aceleași rezultate! Cine nu vrea performanță, să plece. La Dinamo se vrea performanță”, a declarat Mircea Rednic.

Jucătorii nu au rămas indiferenți la criticile lui Mircea Rednic și par deciși să nu mai colaboreze cu acesta. Liderii echipei sunt nemulțumiți de faptul că tehnicianul dă mereu vina pe jucători.

Ultrașii au mers la Săftica, pentru a le cere socoteală jucătorilor după înfrângerea de aseară. Fanii dinamoviști au primit un răspuns clar din partea jucătorilor: „Ori noi, ori Rednic!”.

În momentul în care fanii au ajuns la baza de pregătire, Steliano Filip, Deian Sorescu, Gabi Torje, Ahmed Bani și Ștefan Fara erau singurii jucători prezenți. În mod surprinzător, antrenamentul de dimineață a fost anulat, motivul oficial fiind vremea nefavorabilă.

Mircea Rednic este suținut de conducerea lui Dinamo

În ciuda rezultatelor extrem de slabe ale echipei, Mircea Rednic este suținut în continuare de conducerea din ”Ștefan cel Mare”. După înfrângerea cu Academica Clinceni, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat că Mircea Rednic va rămâne la echipă și anul viitor. Oficialul dionamovist a explicat că echipa se va despărți, foarte probabil, de mai mulți jucători, în perioada de transferuri din iarnă.

Dăm credit antrenorului, asta este situația, sperăm să o scoatem la capăt. Salariile sunt la zi, sunt plătite, sunt competitive, bune pentru Liga 1. Nu știu ce se întâmplă, dacă mă uit la lot, cred că este unul bun.

Rămâne să facem o ședință în perioada următoare, să vedem pe cine aducem, cine pleacă. Mircea Rednic decide ce se întâmplă, el își face strategia pentru perioada din iarnă.

E exclusă plecarea lui Rednic, mergem cu el și în 2022, fără probleme”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Look Sport.

Playsport.ro