26 mai 2:12 PM

Abonare la google news

Scandal după ce Gigi Becali a anunțat că îl vrea Alex Crețu la FCSB! Impresarul fotbalistului, reacție dură la adresa patronului: „E sinucidere sportivă. Sărăcie de ofertă!”

Impresarul lui Alexandru Crețu îl critică pe Gigi Becali. Zvonko Milojkovic își sfătuiește jucătorul să nu meargă la FCSB, în contextul în care oferta pentru internaționalul român este slabă.

Crețu a rămas liber de contract după despărțirea de Maribor. Agentul sârb este împotriva transferului jucătorului la clubul lui Gigi Becali și afirmă că oferta făcută de patronul formației este de toată jena.

Totodată, Zvonko îl critică pe Becali pentru trategia pe care a aplicat-o la FCSB. Conform impresarului sârb, roș-albaștrii vor ajunge și mai rău dacă vor continua astfel.

Scandal după ce Gigi Becali l-a dorit pe Alex Crețu la FCSB! Impresarul fotbalistului, reacție dură la adresa patronului

„Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua (nr. FCSB). E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă.

Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa.

Să nu mai vrobim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională”, a declarat Zvonko Milojkovic, potrivit AS.ro.

Impresarul afirmă că Gigi Becali i-a oferit lui Crețu 100.000 de euro la semnătură și un salariu de 15.000 de euro pe lună. Totuși, mijlocașul român este dorit cu insistență și în zona Golfului, pe bani mai mulți.

„100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă.

Dacă se duce la Steaua nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curata pentru el”, a mai declarat Zvonko.

Citeste articolul pe ProSport