joi 11 noiembrie 7:00 PM

Abonare la google news

Sărbători de iarnă în vreme de pandemie! Se vor organiza târguri de Crăciun în acest an?


Și anul acesta sărbătorile de iarnă sunt umbrite de virusul care a făcut ravagii în toată lumea. Deși oamenii are vrea să se bucure de toate tradițiile corespunzătoarea, pandemia o să schimbe anumite obiceiuri. În ceea ce privește târgurile de Crăciun organizarea acestora este încă incertă.


Anul acesta, în Capitală ar putea exista un târg de Crăciun. Mai exact, primarul general al Capitalei Nicuşor Dan, a precizat joi, că municipalitate va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, dacă situaţia epidemiologică va permite acest lucru. (CITEȘTE ȘI: TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN CRAIOVA A FOST ÎNCHIS DE DSV, LA NICIO ORĂ DE LA DESCHIDERE)

„În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun.

Este o propunere pe care am făcut-o consilierilor. Ar fi prima dată când Primăria Capitalei nu ar cheltui, ci ar câştiga din organizarea târgurilor de Crăciun. Numai că suntem în nişte condiţii pandemice care opresc organizatorii privaţi să aibă prezenţă sută la sută pe respectivul teren. Şi atunci am propus ca aceste taxe să fie reduse în condiţiile pandemice de azi şi numai până la sfârşitul acestui an”,  a declarat Nicuşor Dan, joi într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Anul trecut, târgurile de Crăciun le-au lipsit românilor și mulți așteaptă cu nerăbdare ca în acest să se poată bucura așa cum se cuvine de magia sărbătorilor.

 

Cancan.ro