2 iunie 8:06 PM

Abonare la google news

Șantaj pentru o datorie la poker! Polițiștii au intervenit în forță la un apropiat al clanului Caran

Un apropiat al clanului Caran s-a trezit cu polițiștii pe cap, miercuri dimineața. Se pare că acesta ar fi șantajat un bărbat, pentru o datorie de la poker.  

Dosar de șantaj a fost deschis pe numele bărbatului, iar miercuri oamenii legii din București au făcut percheziții la cel care ar fi apropiat al clanului Caran. „Polițiști ai Serviciului Grupuri Infracționale Violențe din cadrul Poliției Capitalei sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în București la un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de șantaj”, a transmis Poliția Capitalei. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE, SUB „ASALTUL” INTERLOPILOR)

Șantaj pentru o datorie la poker! Polițiștii au intervenit în forță la un apropiat al clanului Caran

Cel care s-a trezit cu polițiștii pe cap ar fi constrâns un bărbat şi pe membrii familiei acestuia să returneze suma de 5.000 de lei pe fondul unei datorii de la un meci de poker. “Bărbatul urmează a fi condus la audieri în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, arată un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, potrivit stirileprotv.ro. (NU RATA: NICI CU INTERLOPII NU I-A FOST AȘA GREU! CUM A ÎNGHIȚIT FLORIN SALAM SUPOZITOR ÎN LOC DE PASTILĂ PENTRU DURERE DE CAP)

Conform unor surse din anchetă, bărbatul acuzat că a șantajat este chiar un apropiat al celebrului clan interlop Caran.

Sursa foto: pixabay.com

Citeste articolul pe Cancan