vineri 3 decembrie 11:20 AM

Abonare la google news

Sabin Ilie, noul team manager de la Academica Clinceni, îl distruge pe Ionuț Chirilă: „Îi motivezi cu o sticlă de vin? Ranieri mergea cu elicopterul și jucătorii cu trenul? Cum să ceri salariul pe trei ani?”


Academica Clinceni va avea un nou acționariat, dar și un nou staff. Sabin Ilie e noul team manager, iar Augustin Călin e directorul sportiv. Fratele lui Adrian Ilie l-a desființat pe Ionuț Chirilă, antrenorul care refuză să semneze rezilierea acordului cu echipa ilfoveană.


Flavius Stoican e favorit să preia banca tehnică, dar mutarea nu poate fi oficializată până când nu se reglează situația contractuală a lui Chirilă.

Ionuț Chirilă a devenit antrenorul celor de la Academica la data de 21 septembrie. Echipa însă a înregistrat două remize şi şase înfrângeri.

Sabin Ilie, noul team manager de la Academica Clinceni, îl distruge pe Ionuț Chirilă: „Îi motivezi cu o sticlă de vin? Ranieri mergea cu elicopterul și jucătorii cu trenul? Cum să ceri salariul pe trei ani?”

Echipa din Clinceni e ultima în Liga 1, locul 16, 4 puncte după 17 etape.

Conflictul dintre Ionuț Chirilă și cei de la Academica: „El a greșit! O să îi spun când mă întâlnesc cu el”.

„Contractul meu este până în vară, dar eu nu am venit pentru bani la Clinceni, ci pentru noua conducere, în care am mare încredere. Voi fi team manager, mai mult pe partea de scouting, și avem un obiectiv foarte clar: salvarea de la retrogradare. Din vară, dacă clubul decide și noul investitor va fi mulțumit, vom rămâne în continuare la Clinceni. Împreună cu patronul, cu Augustin Călin și, bineînțeles, cu antrenorul, vom încerca să aducem niște jucători cu care să putem ieși din situația asta. O să tragem linie și o să vedem ce ne mai trebuie și ce nu ne mai trebuie. E ca atunci când te muți într-o casă nouă” a spus Sabin Ilie pentru Fanatik.

Vine sau nu Flavius Stoican ca antrenor la Academica Clinceni?

„Deocamdată nu a semnat. Băiatul și-a dat acordul, dar până când nu se rezolvă problema cu Ionuț Chirilă el nu o să vină la club și nu o să antreneze echipa, nici ca director tehnic. Asta a spus Flavius Stoican, e punctul lui de vedere și decizia lui. Poate vine un alt antrenor care acceptă să vină ca director sportiv și îl punem mâine!” a mai spus Sabin Ilie pentru sursa citată.

Sabin Ilie, despre Ionuț Chirilă

„Ionuț Chirilă a semnat o foaie, pe care am primit-o, prin care a acceptat să nu se mai prezinte la antrenamente și la meciuri până pe data de 15 decembrie, când își va primi banii…Se duce pe la televiziune și declară că vrea să se respecte clauzele din contract! Ce clauze din contract? Nu are nicio clauză. Dacă avea, zbura de mult! Îndepărtarea lui nu are legătură cu performanța pe care a făcut-o la clubul ăsta. Noul investitor a venit și își ia cu el pe cine vrea să lucreze și să facă o echipă performantă” a anunțat acesta.

Apoi, a continuat: „Patronul nu acceptă, și nici eu, personal, și nici Augustin Călin nu putem să acceptăm așa ceva! Eu, cât am fost pe la Valencia cu Claudio Ranieri, nu am văzut ca jucătorii să meargă cu trenul și el cu el elicopterul. Nu se poate așa ceva! Sau eu să nu accept să plec de la Valencia dacă clubul nu mai are nevoie de mine! Să declari tu tot ce îți trece ție prin cap. Eu nu am nimic cu Ionuț Chirilă. Dacă noul patron zicea să lucrăm cu el, nu aveam nicio problemă. Dar nu se poate așa ceva! Ce să le spui la jucătorii ăia la asemenea atitudine? Ce să fac eu cu ei?”

Avem nouă copii la naționalele de juniori! Ce să le spun? Că declară Ionuț Chirilă că el îi motivează cu o sticlă de vin? Eu disciplinar vorbesc! Nu am fost de acord cu așa ceva, nu putem să acceptăm așa ceva! Să nu ai un pic de bun simț față de clubul la care lucrezi? Să îți spună patronul că nu mai ai nevoie de tine și tu să ceri salariul pe trei ani?!!! Omenește vorbim – Sabin Ilie, team manager Academica Clinceni

 

 

 

Prosport.ro