Abonare la google news

Să auzi și să nu crezi! Un bărbat din Hunedoara a cerut ordin de protecție împotriva fostei soții. Care a fost motivul incredibil

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Hunedoara, a cerut ordin de protecție împotriva fostei soții. Iar motivul este de-a dreptul incredibil.

Fosta soție a bărbatului a venit la apartamentul acestuia și a început să facă un scandal monstru. Cei doi au avut parte de discuții în contradictoriu. Furioasă, femeia și-a ieșit din minți și a mers la geamul apartamentului fostului soț. A aruncat cu o bucată de gresie și o bucată de tablă și l-a nimerit chiar pe bărbat.

Acesta a fost rănit în zona coapsei piciorului stâng și în zona capului. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală din Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Poliţiştii au întocmit chestionarul de evaluare al riscului privind violența în familie, urmând să emită un ordin de protecție provizoriu faţă de femeie.

De asemenea, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violență în familie și distrugere.

”În data de 02.08.2021, în jurul orei 19:40, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la faptul că fosta soție a venit la apartamentul său și produce scandal.

Patrula de siguranță publică care s-a deplasat la fața locului a luat legătura cu apelantul, care a relatat faptul că, la geamul locuinței sale situate în municipiul Hunedoara, a venit fosta soție, o femeie în vârstă de 47 de ani, din Hunedoara, care, pe fondul unor neînțelegeri a aruncat o bucată de tablă metalică și o bucată de gresie în direcția reclamantului, provocându-i acestuia excoriații la nivelul coapsei piciorului stâng și în zona capului. De asemenea, bărbatul a mai reclamat că, în timpul acestui incident, i-a fost distrusă plasa anti-insecte de la geamul locuinței”, a transmis IPJ Hunedoara.

 

Citeste articolul pe Cancan