Abonare la google news

S-a terminat totul și Anamaria Prodan a arătat dovada! Ce se întâmplă cu familia Reghecampf, după anunțul divorțului

După anunțul divorțului, Anamaria Prodan arată dovada care o spune totul. Sexy impresara șochează iar pe toată lumea. Ce se întâmplă cu familia Reghecampf după scandalul care a acaparat atenția tuturor.

„Oricine greșește plătește”

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri, încercând să lămurească situația căsniciei cu Laurențiu Reghecampf. Într-o postare pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare, agentul a explicat că deși a avut discuții serioase cu soțul ei, nu se pune problema unei amante. Impresara de fotbal a evidențiat faptul că familia ei este credincioasă și că o presupusă amantă nu ar avea ce căuta între ei, poate decât să le facă curățenie prin casă.

Amantă? Pt ce? Să ne facă curățenie prin baie? În familia mea sunt reguli creștine. În primul rând, cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie plătește! Ghinionul vostru este că la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus nici în altele nimic. Sunt mici, fără personalitate, fără coloană vertebrală, fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine, că ea îți spune adevărul. Dacă ești bun sau nu. Amanta ca să-ți ia cașcavalul 🤣și dacă ești obez îți zice că ești tras prin inel. 🤣

Deci, concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște. Specie proastă care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări. Numai că termină distruși. Își pierd copiii, familia, respectul în fața tuturor .. și când se termină bănuțul, sărăcia le dă un mare bocanc în funduleț. Și rămân în șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu sa bat amante ??? Păi. Sunt bătute de soartă.”, a fost reacția Aneimaria Prodan pe Instagram.

S-a terminat totul și Anamaria Prodan a arătat dovada!

După ce s-a spus că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze, impresara a ținut să contrazică pe toată lumea cu toate armele din dotare. De această dată a postat pe o fotografie în care se află alături de soțul ei, fotografie la descrierea căreia a scris: „soțul perfect, bărbatul puternic, tatăl perfect”.

Imediat după această postare a urmat și una în care toată familia, mai puțin Rebecca, s-a aflat pe terenul de fotbal pentru a-i fi aproape lui Reghecampf Junior. Din fotografie pare că episodul divorțului a fost dat uitării.

Și pentru că ține să arate că nimic nu o doboară, Anamaria Prodan a postat mai multe fotografii în ultima vreme, fotografii în care este mai sexy și mai hot ca niciodată. Plecată în vacanță la plajă, impresara le-a arătat fanilor silueta sa de invidiat în costum de baie.

Citeste articolul pe PlaySport