28 septembrie 1:01 PM

Abonare la google news

S-a terminat prietenia între galerie și jucători! PCH atacă fotbaliștii lui Dinamo: „Sunt fătălăi!”

După o nouă umilință suferită de către Dinamo în Liga 1, suporterii i-au ironizat pe jucători pe rețelele sociale.

Universitatea Craiova și Dinamo București s-au întâlnit luni seară, în cadrul etapei a zecea din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, iar oltenii s-au impus cu scorul de 5-0, după golurile marcate de către Houri (min. 18), Ivan (min. 52), Cîmpanu (min. 58), Căpățînă (min. 62) și Markovic (min. 90+1).

„Câinii” au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 16, după ce Deniz Giafer a încasat cartonașul roșu., în urma unui fault în careu asupra lui Andrei Ivan.

Peluza „Cătălin Hîldan”, atac la adresa jucătorilor de la Dinamo

Suporterii lui Dinamo nu s-au rezumat doar la gafa lui Deniz Giafer. Aceșia au luat în colimator toată echipa pregătită acum de către Sorin Colceag.

„Știm că e situația mai grea, dar jucătorii noștri nu au toate membrele sau din ce cauză nu joacă nimic?”, a fost întrebarea adresată, în mod ironic, de către un fan, la una dintre postările de pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.

„Sunt fătălăi”, a fost răspunsul reprezentanților Peluzei „Cătălin Hîldan”.

Acest mesaj vine la câteva ore după ce tot Peluza „Cătălin Hîldan” a dat de înțeles că va rămâne alături de echipă și nu a părut chiar atât de supărată pe cât s-ar fi crezut.

„Nu vom ceda”, a fost mesajul transmis după meci de către suporterii lui Dinamo.

Antrenorul lui Dinamo, discurs manifest după eșecul usturător cu Craiova

Sorin Colceag a avut un discurs dur la adresa jucătorilor de la Dinamo, după umilința suferită pe terenul Universității Craiova.

„Am pierdut mingile foarte ușor, iar ei au devenit așa foarte periculosi. Giafer este o victimă colaterală, mingea a fost la noi, au fost multe opțiuni. După 1-0, am reușit cumva să echilibrăm jocul, dar ne-au lipsit ultimele detalii, iar micile detalii au făcut o mare diferența. Le-am spus băieților că putem să găsim 1.000 de vinovați și că trebuie să ne uităm la noi. Să strângem rândurile, prea mult arătăm cu degetul.

 

Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești. Trebuie să vină cineva să te motiveze când joci la Dinamo, să te împingă de la spate? Nu e normal! Ce ar face un doctor care trebuie să te opereze? Sau într-un restaurant să ți se spună că bucătarul nu e motivat? Ne-a lipsit total spiritul. Am dezarmat foarte ușor și asta costă, în orice circumstanță. E momentul să facă un pas în față toată lumea care poate să o ajute pe Dinamo” – Sorin Colceag, după umilința din Bănie

Citeste articolul pe ProSport