marți 26 octombrie 2:22 PM

Abonare la google news

S-a supărat Fatih Terim după înfrângerea cu Beșiktas: „Toată lumea știe că Cicâldău trebuia s-o facă”

Galatasaray Instanbul a pierdut derby-ul cu Beșiktaș, din etapa a 10-a Superligii Turciei. Campioană națională în 2020-2021, Beșiktaș s-a impus cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Cyle Larin (dublă), respectiv Alexandru Cicâldău.


„Cicâldău trebuia să execute”

Momentul-cheie al meciului l-a reprezentat penalty-ul ratat din minutul 81, la scorul de 2-1 pentru Beșiktaș. Galatasaray a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, pe care, conform lui Fatih Terim, ar fi trebuit s-o execute românul Cicâldău. Se pare că Mostafa Mohamed i-ar fi luat mingea din mâini acestuia pentru a executa. Ulterior, jucătorul din Egipt a ratat.

Executantul de penalty-uri al echipei este Cicâldău, asta este clar, toată lumea știe. Mohamed i-a luat mingea din mâini, a vrut să execute el. Iar Cicâldău i-a dat-o. Din nefericire, se mai întâmplă. Cred că avem un record de a rata penalty-uri în momente cruciale. Sezonul trecut, Babel în meciul cu Denizlispor. A marcat primul penalty, apoi Emre i-a luat mingea când trebuia să-l execute pe al doilea. Dacă câștigam cu 3-0, poate ne întorceam la Istanbul campioni, la golaveraj! Asta e, s-a scris, toată lumea știe că Cicâldău ar fi înscris” a declarat Terim la conferința de presă de pe Vodafone Park.

Acesta este conștient că momentul din minutul 81 a fost crucial pentru deznodământul meciului.


Nu este în regulă să îi iei mingea dim mâini. Dacă voiam o schimbare, indicam asta. Cicâldău a mer să ia mingea, dar el nu i-a dat-o. Dacă am fi înscris, poate meciul nu ar fi rămas așa, s-ar fi desfășurat altfel. Nu avem ce face” a completat „Împăratul”.

Moruțan și Cicâldău, titulari

Antrenorul turc a fost nemulțumit la sfârșit de faptul că echipa sa nu a avut posesia mingii mai mult timp. Atât Olimpiu Moruțan, cât și Alexandru Cicâldău au fost titulari în derby-ul etapei. Mijlocașul transferat de la FCSB a evoluat 64 de minute, fiind înlocuit de olandezul Babel, în timp ce fostul jucător al Craiovei a fost integralist.

Nu putem menține scorul. Când controlăm mingea, nu avem probleme. La început, Moruțan, Cicâldău și Berkan au pierdut mult mingi. Suntem o echipă care vrea să aibă mingea și joacă bine când o are. Nu a fost ușor să suportăm atacurile, Beșiktaș are jucători foarte talentați în față. Chiar și așa, am reușit să controlăm jocul după 15-20 de minute”.

Echipa românilor a picat pe locul 8, după această înfrângere, rămânând la 17 puncte. Beșiktaș a urcat pe ultima treaptă a podiumului, la 4 lungimi de liderul Trabzonspor.

Playsport.ro


Stirile.eu