Abonare la google news

S-a stabilit locația pentru summit-ul G7. Unde se vor întâlni liderii mondiali în 2021

  • Boris Johnson va găzdui summitul G7 din acest an.
  • Evenimentul va avea loc pe 11 iunie, în stațiunea litorală Carbis Bay din Cornwall, Marea Britanie.
  • Marea Britanie a găzduit ultima dată summitul din 2013.

Carbis Bay Estate, o stațiune de patru stele, va găzdui evenimentul din iunie, la care este așteptat să participe și președintele american Joe Biden, potrivit Sky News.

Boris Johnson va găzdui summitul G7 din acest an în mica stațiune litorală Carbis Bay din Cornwall, unde îi va îndeamnă pe liderii mondiali să se unească în a organiza o „revenire cât mai bună”, în urma pandemiei.

Joe Biden, care va fi președintele SUA până atunci, este așteptat să participe la evenimentul care va începe pe 11 iunie, alături de ceilalți lideri ai G7 din Canada, Franța, Germania, Italia și Japonia.

Johnson a invitat, de asemenea, Australia, India și Coreea de Sud să participe ca invitați.

Boris Johnson vrea să promoveze o redresare ecologică după criza COVID-19

„Coronavirusul este fără îndoială cea mai distructivă forță pe care am văzut-o de generații și cel mai mare test al ordinii mondiale moderne pe care l-am experimentat”, a spus el.

„Este corect să abordăm provocarea de a reconstrui mai bine unindu-ne cu un spirit de deschidere pentru a crea un viitor mai bun”.

Se vor împlini aproape doi ani de când summit-ul s-a întâlnit ultima dată personal, SUA mutând online cea de-a 46-a reuniune din cauza pandemiei.

Marea Britanie a găzduit ultima dată summitul din 2013 într-o stațiune din regiunea Fermanagh, Irlanda de Nord.

Carbis Bay Estate are o plajă privată de 25 de acri și un centru spa de lux. Liderii ar trebui să fie confortabili la hotelul, unde camerele încep de la 350 lire sterline în sezonul de vârf.

Johnson a spus că Cornwallul „este locația perfectă pentru un summit atât de crucial.”

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews