Abonare la google news

S-a stabilit cine arbitrează FCSB

S-a stabilit cine arbitrează FCSB – Craiova! Primul mare derby al campionatului va fi condus chiar de „inamicul public” de la FCSB. Este arbitrul pe care și Meme Stoica îl dorea cât mai departe de echipa roș-albastră. Acum, acesta va fi la centrul „turnirului” de pe Arena Națională.

FCSB a pornit cu stângul campionatul, iar Dinu Todoran știe că încă un pas greșit, paote însemna o presiune imensă pe umerii săi. De aceea, un succes, mai ales în fața unei rivale la titlu, ar fi foarte important. Dar decizia Comisiei de Arbitri, va stârni mulți nervi la FCSB

S-a stabilit cine arbitrează FCSB – Craiova! Sunt șanse mari să fie contestat de Gigi Becali

Istvan Kovacs este numele care va arbitra derbi-ul de pe Arena Națională. Acesta este unul din cei mai buni centraili români și, în mod normal, decizia ar fi una corectă. Dar în jurul lui Kovacs mereu au existat semne de întrebare, ridicate de cei de la FCSB. Aceștia îl consideră pe arbitru drept apropiat al campionilor de la CFR.

Finanțatorul FCSB mereu a afirmat că centralul ardelean a favorizat echipa din Gruia. Patronul evidenția că arbitrul nu greșește des pe plan extern, dar mereu judecă în favoarea clujenilor, în Liga 1.

Dracii i-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? declara Becali la adresa lui Kovacs

Și managerul Mihai Stoica declara la începutul sezonului că ar dori ca Istvan Kovacs să nu mai fie desemnat la partidele echipei lui Dinu Todoran.

Nu mai putem recuza arbitrii, dar mă rog de cei de la CCA să înțeleagă și să nu mai vină Kovacs să arbitreze FCSB. Este un lucru de bun simț, cred că lumea pricepe acest lucru, declara managerul FCSB, înainte de startul sezonului.

Becali, bun de plată din cauza lui Kovacs

Declarațiile și atacurile lui Becali la adresa lui Kovacs, au atras și sancțiuni de la FRF. Comisia de Disciplină și Etică a FRF l-a tot penalizat pe latifundiar, după derapajele verbale ale acestuia. Gigi Becali tocmai ce va trebui să scoată din buzunar 20.000 de lei, după ultima sancțiune dictată la comisiile federale. Președintele Burleanu i-a dat și el o replică dură lui Gigi Becali.

Cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții. Pe de altă parte, ar trebui să înțelegem că orice sistem presupune norme și reguli care trebuie respectate de toți participanții. Altfel, ar fi haos, a declarat Răzvan Burleanu

Citeste articolul pe PlaySport